Loungebank Den Bosch

Loungebank kopen in Den Bosch? Dan ben je bij Toptuincentrum aan het juiste adres. Je kunt onze loungebanken uitgebreid komen bekijken in onze showroom, maar je bestelt ze ook gemakkelijk online. Vind de loungeset van jouw dromen binnen een paar clicks!

Comfortabele loungebanken in Den BoschWicker loungebank uitklapbaar Den Bosch

Relaxen in eigen tuin is tegenwoordig iets van alle seizoenen. Met een mooie veranda en eventueel terrasverwarming maak je het ook in de winter aangenaam voor jezelf. Zeker als jouw tuinset een loungebank met heerlijk zachte kussens bevat! Zo’n loungebank vind je bij Toptuincentrum. Wij verkopen:

Als je nog niet precies weet waar je naar op zoek bent, is het altijd handig om even langs te komen in onze showroom in Den Bosch. Er staat altijd een medewerker van GroenRijk voor je klaar om al jouw vragen over loungebanken te beantwoorden.

De voordelen van Wicker loungebanken Den Bosch

De meeste loungebanken die wij verkopen zijn gemaakt van Wicker. De basis van Wicker is gevlochten kunststof en dit maakt de tuinmeubels erg stevig. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het er vrij natuurlijk uitziet, maar u wel de ongemakken van natuurlijke materialen bespaart. Houten tuinmeubelen kunnen na verloop van tijd bijvoorbeeld gaan rotten en metalen tuinmeubelen zullen gaan roesten. Bij tuinmeubelen van Wicker hoef je je over dit soort zaken geen zorgen te maken, ze zullen jaren meegaan! Ook in zware weersomstandigheden lopen Wicker loungebanken geen schade op. Het kunststof is namelijk bestand tegen neerslag en harde wind. Wij raden je wel aan om de kussens met slecht weer op te bergen. Dit kan bijvoorbeeld in een van onze handige kussenkisten. Een laatste voordeel van Wicker is dat het materiaal nauwelijks onderhoud nodig heeft. Af en toe afborstelen en eventueel schoonmaken met een sopje is voldoende.

Loungebank kopen in Den Bosch?

Woon je in de omgeving van Den Bosch en ben je op zoek naar een mooie loungebank voor in jouw tuin? Kom dan eens langs bij de tuinmeubelwinkel van GroenRijk Den Bosch. Heb je geen tijd om langs te komen of woon je niet in de buurt? Bezoek dan onze webshop! Hier vind je een handig overzicht van al onze loungebanken. Ook altijd fijn om inspiratie op te doen!

Bezoek de webshop