Lemax kersthuisjes

Lemax kersthuisjes

Het is voor iedereen leuk om te bouwen én om te kijken ... Een kerstdorp of kerstlandschap met de miniatuur huisjes en figuren van Lemax. Bij Toptuincentrum vind je een uitgebreid assortiment aan kerstdorp huisjes en accessoires, natuurlijk óók de nieuwste Lemax huisjes. Voor elk dorp, groot of klein, hebben wij de leukste, nieuwste en innovatieve Lemax miniaturen!

ALLE KERSTHUISJES EFTELING KERSTHUISJES MY VILLAGE KERSTHUISJES ACCESSOIRES

1 - 24 van 403 producten

Betaalbare Lemax kerstdorpen kopen?

Lemax kerstdorpen zijn al jaren ongekend populair. In December verandert menig saaie woonkamer in een waar miniatuur kerstdorp. Voor veel liefhebbers zit het plezier hem in de nieuwe collecties ieder jaar. Elke winter op zoek naar een nieuwe toevoeging aan je Lemax kerstdorp! Ben jij op zoek naar dat unieke Lemax item? Toptuincentrum biedt een overweldigend aanbod Lemax kersthuisjes, figuren en accessoires. 

Maak een kerstdorp met de Lemax kersthuisjes

Een leuk en uniek kerstdorp maak je met de kersthuisjes en figuren van Lemax. Dit merk is wereldwijd bekend door het grote aanbod kersthuisjes, kerstfiguren en kerst accessoires. Wij van Toptuincentrum.nl hebben een groot aanbod aan Lemax kersthuisjes. Kies, mix en varieer tussen de verschillende miniaturen uit het assortiment en bouw jouw eigen en unieke kerstdorp. Onmisbaar zijn de Lemax figuren, gezellige Lemax huisjes en natuurlijk de adapters en verlichting
 

Elk Lemax kersthuisje heeft zijn eigen thema!

Met de huisjes van Lemax ben je nooit uitgekeken. Elk jaar komt er wel een nieuw huisje bij waardoor de collectie van Lemax zich ieder jaar weer verder uitbreidt. Elk kersthuisje van Lemax of elk kerstdorp, heeft een eigen thema. Van plattelands, pretparken tot traditioneel. Je kan het zo gek niet bedenken of Lemax heeft het in de collectie. Wij van Toptuincentrum.nl spelen hier graag op in door een uitgebreid aanbod Lemax huisjes aan te bieden. Zo zit er altijd een Lemax kersthuisje voor jou bij! 
 

Vergelijkbare kerstdorpjes van andere merken

Lemax is zonder twijfel de marktleider op het gebied van miniatuur kerstdorpen. Dankzij de uitstekende kwaliteit heb je jaren plezier van jouw Lemax items. Helaas hangt daar ook een prijskaartje aan. Ben jij minder merkgebonden en op zoek naar een beter betaalbaar alternatief? Overweeg de kerstdorpen van My Village. Deze kerstdorpen hebben een moderner uiterlijk dan de klassieke Lemax dorpen. Daarnaast hebben we dit jaar ook de befaamde Efteling kersthuisjes in ons assortiment. Bouw dit jaar een miniatuur kerstdorp met alle klassiekers van dit oerhollandse pretpark.