Cactussen en Vetplanten

Cactussen en Vetplanten

Vergeet jij nog wel eens je kamerplanten water te geven? Dan zijn cactussen en vetplanten de perfecte groene huisgenoten voor jou! Cactussen zijn hele sterke kamerplanten en verkrijgbaar in alle soorten en maten, waardoor er altijd een perfecte match voor jou te vinden is. Vetplanten vragen niet veel qua verzorging, en hebben weinig water nodig.

ALLE KAMERPLANTEN HANGPLANTEN GROENE PLANTEN GROTE BLADEREN

Online vetplant en cactus kopen

Een cactus of vetplant binnen laten shinen? Goed idee! Cactussen en vetplantjes zijn op dit moment nog steeds super trendy kamerplanten. Het fijne aan deze kamerplanten is dat je geen groene vingers hoeft te hebben! Cactussen en vetplanten hebben namelijk weinig water nodig, niet erg dus als je soms vergeet om de planten water te geven. Vetplanten worden ook wel succulenten genoemd, deze naam is Latijns en betekend 'sap'. Het mooie van een vetplant is dat deze water opslaat in het blad, de stengel of zijn wortelen. Een echte overlever dus. Cactussen en vetplanten zijn ook leuk om cadeau te geven. 

Makkelijke kamerplanten: succulent van Toptuincentrum

Bij Toptuincentrum vind je een uitgebreid aanbod kamerplanten voor een zeer voordelige prijs. Wij hebben diverse grote kamerplanten en ook voor cactussen en vetplantjes in pot zit je goed bij onze webshop. Ook verkopen wij bloeiende kamerplanten, inheemse planten en nog veel meer voor tuin en interieur! Bestel direct een van de grote tuinplanten op Toptuincentrum.nl.