Tuintafels

De tuintafel vormt het middelpunt van elke tuin. Het is de plek waar je in de zomer en lente de dag doorneemt en mooie gesprekken voert. Of je nu een etentje met het gezin organiseert of gewoon van een glas wijn wilt genieten op het terras; onze stijlvolle en betaalbare tuintafels zijn er voor iedereen! In de online tuinmeubelwinkel van toptuincentrum.nl vind je een breed scala aan verschillende tafels voor de tuin. Denk bijvoorbeeld aan een campingtafel, een bijzettafel, een balkonbar of een complete eettafel set. Onze tuintafels zijn betaalbaar, kunnen tegen een stootje en zijn zeer weerbestendig. Ben jij op zoek naar een kwalitatieve tuintafel? Bekijk ons volledige aanbod of kies een specifieke categorie: 

1 - 24 van 99 producten


Van campingtafel tot dining set

Als het gaat om het kiezen van de beste tuintafel zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Van budget tot ontwerp, en materialen tot formaat; er zijn veel factoren af te wegen alvorens je uiteindelijke beslissing. Iedere tuinliefhebber heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Bij voldoende vierkante meters is een grote eettafel geen probleem. In het geval van een kleinere tuin of zelfs balkon, is een inklapbare tuintafel of campingtafel wellicht handiger. We hebben daarnaast bijzettafels en tafels die speciaal zijn ontworpen om jouw balkon te sieren.

Trend: de ronde eettafel

Verschillende soorten tuintafels

Tuintafels zijn er in alle soorten, maten en budgetten. Over het algemeen kies je een tuintafel die aansluit op jouw tuinactiviteiten. Bedenk eerst welk type tuingebruiker jij bent. Houd je van ontspannen en zonnen of ben je meer het type dat graag een boek leest aan de eettafel? Ontspannen werkt het best met een lage loungetafel die aansluit op een ontspannen zithouding. Ben jij het type dat eerder van etentjes, sociale bijeenkomsten of spelletjes houdt? Dan kun je beter kiezen voor een hogere tuintafel

Een metalen of houten tuintafel?

Het soort materiaal dat je kiest, zal grotendeels afhangen van je smaak of budget. Als je een tafel wilt die lang meegaat, kan het de moeite waard zijn om in een houten tafel te investeren. Hout wordt met de jaren alleen maar mooier, mits je het materiaal onderhoudt. Als je een kleinere ruimte of budget hebt, zijn metalen of kunststof tuintafels misschien iets voor jou. Een andere overweging bij de aankoop van een tuintafel is het ontwerp. Bedenk hoe de tafel in jouw tuin zal passen.

De tuintafels van Lesli Living

Een mooie tuintafel van Lesli Living vind je natuurlijk bij Toptuincentrum.nl!

Een mooie tuintafel van Koopman vind je natuurlijk bij Toptuincentrum.nl!

Scoor een inklapbare tuintafel!

Voor degenen die een tuintafel voor gezellige etentjes willen hebben, zijn er verschillende mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een inklapbare tuintafel, geweldig in combinatie met stapelbare stoelen hebben. Deze handige tafels zijn zeer geschikt voor het ontvangen van veel gasten en hebben de mogelijkheid om te worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt. Doordat de tafel inklapbaar is, is deze gemakkelijk te verplaatsen. Je hoort het: wij zijn fan van de zogenaamde campingtafel! 

Welk formaat tuintafel?

De grootte van je tuin zal bepalen welke maat tafel je nodig hebt. Als jij bijvoorbeeld een kleine tuin of balkon hebt, zal je een tafel willen kiezen die gemakkelijk kan worden opgeborgen. Sommige tafels hebben verlengstukken zodat ze kunnen worden uitgebreid als dat nodig is. In een grote tuin mag je kiezen voor een groot gebaar. Ook aan een ronde tafel kan je meer stoelen kwijt dan je denkt!

Tuinstoelen

Dé online tuinmeubelshop

Zoals je kunt lezen is de keuze in tuintafels reuze. Met de productfilters in onze webshop navigeer je eenvoudig door het complete aanbod. Van één ding ben je bij verzekerd: de tuintafels van Toptuincentrum.nl hebben een zeer prettige prijs en zijn van topkwaliteit. Wij verkopen producten van merken als Noach outdoor, Lesli Living, Koopman International en HVTM. Al deze merken staan voor solide kwaliteit, stijlvol design en ongekend comfort. Kies ook voor een duurzaam meubel van één van deze topmerken!

BUITENTAFEL KOPEN IN DEN BOSCH EN OMGEVING

Online bieden wij een overweldigend aanbod tuintafels. Online shoppen biedt gemak, maar kan qua beleving niet altijd tippen aan offline shoppen. Gelukkig zijn onze tuintafels ook te bekijken in onze showroom, te vinden in tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Op locatie zijn wij bereikbaar voor allerlei vragen. Onze tuinmeubelspecialisten voorzien je graag van advies op maat en zullen je alles vertellen over onze producten. Uiteraard matchen we je ook graag aan bijpassende items, zoals tuinstoelen en loungebanken.

BEKIJK OPENINGSTIJDEN

STEL JE VRAAG ONLINE

BEL TOPTUINCENTRUM