Houten tuinbank

Houten tuinbanken

Comfortabel, stijlvol én praktisch. Dat is de houten tuinbank allemaal! De tuinbank is makkelijk in gebruik omdat deze op een eenvoudige manier extra zitplaatsen biedt, gemakkelijk te verplaatsen is én een sfeervolle toevoeging is voor iedere tuin. Op Toptuincentrum.nl vindt u een ruim aanbod aan tuinbanken en andere tuinmeubels. U kunt deze gemakkelijk online bestellen. Wilt u deze liever eerst in het echt zien en uitproberen? Kom dan gerust langs in onze showroom nabij Drunen! Daar geven wij u graag de nodige adviezen en informatie

ALLE TUINBANKEN LOUNGEBANKEN HOEKBANKEN HOUTEN BANKEN METALEN BANKEN PICKNICKSETS

Soorten houten tuinbankjes

Al tientallen jaren worden er houten tuinbanken gemaakt en brengen ze sfeer aan in tuinen, parken en zelfs op terrassen. Door de jaren heen zijn er verschillende stijlen bedacht en de één is nog leuker dan de ander. Combineerde je het bankje met een kleine tuintafel en een parasol, dan was je tuin compleet. Het aanbod van Toptuincentrum varieert van simpel tot lounge. We zetten het voor je op een rij:

  • Houten loungebank;
  • Houten parkbank;
  • Houten tuinbank met metaal;
  • Houten tuinbank met uitklaptafel.

Ondanks dat er toch redelijk verschil zit in de ontwerpen van de tuinbanken hebben ze één ding met elkaar gemeen. De scherpe prijs! Deze kwalitatief sterke en goedkope tuinbanken gaan lang mee en hebben maar weinig onderhoud nodig. Een houten tuinbank kopen hoeft niet ingewikkeld te zijn, ze staan namelijk perfect in elke tuin. 

Houten tuinbank combineren 

Zo goed als houten bankjes in elke tuin passen, zo goed gaan ze ook samen met ander tuinmeubilair en accessoires. Kies uit verschillende soorten bijzettafeltjes, tuinkussens, losse stoelen en parasols. Zo creëer je jouw eigen set, volledig naar jouw smaak samengesteld. Een goedkope tuinbank kun je snel en gemakkelijk bestellen bij Toptuincentrum. 

Houten tuinbankjes bij Toptuincentrum

Ben jij op zoek naar een goedkope houten bank voor in de tuin, neem dan een kijkje in het aanbod van Toptuincentrum. Het bieden van goede producten en een goede ervaring staat bij ons voorop!