Opblaasbare zwembaden

Opblaasbare zwembaden

Een opblaasbaar zwembad kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij hebben een groot assortiment opblaasbare zwembaden van het merk Bestway. Het grote voordeel van een opblaasbaar zwembad is dat deze binnen een paar minuten op te zetten zijn. Met een goede pomp geniet je binnen no time van verkoeling. Onze opblaaszwembaden bieden ruimte voor gemiddeld 4 personen. Wil jij deze zomer genieten van een opblaaszwembad in de tuin? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE ZWEMBADEN OPZETZWEMBADEN JACUZZI'S KINDERBADJES ZWEMBADONDERHOUD 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 16 van 16 producten

Opblaasbaar zwembad kopen

Bij Toptuincentrum vind je de mooiste opblaasbare zwembaden tegen leuke prijzen! Zowel voor volwassenen als voor de kleine zwemmers. Vind je opblaasbare zwembad voor zowel kleine als grote tuinen. Plaats je opblaaszwembad altijd op een vlakke ondergrond en leg er een grondzeil onder! 

Voordelen opblaasbaar zwembad

Een opblaasbaar zwembad is eenvoudig en snel op te zetten waardoor je vrijwel direct kunt genieten van verkoeling! Kinderen kunnen zich niet bezeren aan deze zwembaden, ideaal dus. Maak het beste van je zomer en wacht niet langer met het aanschaffen van je eigen zwembad!

Opblaasbaar zwembad onderhouden

Om je zwembadwater zolang mogelijk schoon te houden is een filterpomp een goed idee, maar voor de kleinste zwembadjes is het niet nodig. Af en toe chloor erin is vaak al voldoende. Verder kun je het beste het water om de week verversen.