Fruitbomen

Fruitbomen kopen

Er gaat niets boven fruit uit eigen tuin. Voor een fruitboom is bijna elke tuin wel geschikt. We hebben fruitbomen in allerlei soorten en maten. De maatvoering bepaalt het uiterlijk van de boom. De uiteindelijke hoogte is altijd te beperken door te snoeien. Fruitbomen zijn het hele jaar door een eyecatcher voor je tuin met bloesem, blad, gekleurde vruchten en het wintersilhouet. 
Plant je de fruitboom specifiek voor de vruchten? Let dan op dat je fruitboom kruisbestuiving nodig heeft van een andere fruitboom. 

Je kan het hele jaar door fruit planten, behalve als het vriest. Op het begin is het erg belangrijk om de fruitboom veel water te geven. Vanaf de lente kun je de fruitboom mest geven en snoei de boom op tijd voor de bloei. Alle fruitbomen zijn van hoge kwaliteit van een gespecialiseerde kwekerij. Wil jij een mooie bloeiende fruitboom in je tuin? Bekijk hieronder het aanbod:

Appelbomen Perenbomen Pruimenbomen Kersenbomen Vijgenbomen   

1 - 24 van 42 producten

Fruitstruiken kopen

Zelfgekweekte bessen, druiven of kiwi's in je tuin? Uit je eigen tuin smaakt het nóg beter! 
Een goed begin is het halve werk. Dat geldt zeker voor het planten van fruitstruiken. Als je de plant goed plaatst kan deze wel 10 jaar meegaan! De juiste plaats en grondsoort kan per fruitsoort verschillen. 
Een van de leukste dingen aan je eigen fruittuin is het uitzoeken van verschillende soorten fruitplanten zodat je altijd genoeg te plukken hebt! Een zomer vol met fruit in je tuin, wie wil dat nu niet?! 

Direct je fruitstruik online kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

Bessenstruiken    Druivenstruiken    Kiwi planten