Weber barbecuehoezen

Weber barbecuehoezen

Bescherm je barbecue tegen alle soorten weersomstandigheden met een Weber BBQ hoes. Deze duurzame barbecue hoezen en draagtassen houden je barbecue het hele jaar lang droog, veilig en in perfecte staat: in je tuin, op je terras of over je schouder. In ons barbecuehoes assortiment vind je niet alleen hoezen voor al onze Weber barbecues maar zelfs een premium gasfleshoes zodat elk onderdeel van je gasbarbecue beschermd blijft. Alles wat je nodig hebt om jouw barbecue tegen weer en wind te beschermen! Wil jij een Weber barbecuehoes kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE BARBECUEHOEZEN THE BASTARD HOEZEN MEER ACCESSOIRES

Weber barbecue hoes kopen

Bescherm je barbecue tegen alle soorten weersomstandigheden met een Weber BBQ hoes. Deze duurzame barbecue hoezen en draagtassen houden je barbecue het hele jaar lang droog, veilig en in perfecte staat: in je tuin, op je terras of over je schouder. In ons barbecuehoes assortiment vind je niet alleen hoezen voor al onze Weber barbecues maar zelfs een premium gasfleshoes zodat elk onderdeel van je gasbarbecue beschermd blijft. Alles wat je nodig hebt om jouw barbecue tegen weer en wind te beschermen!

Deze hoezen zijn geschikt voor elk model Weber BBQ. Populaire modellen Weber barbecues waar vaak hoezen voor worden gezocht zijn bijvoorbeeld de Weber Kamado-BBQ op houtskool of verschillende soorten Weber gasbarbecues.
 

Allerlei verschillende formaten BBQ-hoezen

Het assortiment Weber BBQ hoezen is bij Toptuincentrum zeer uitgebreid. Dat komt natuurlijk door het grote aanbod Weber barbecues in allerlei verschillende soorten en maten. Hiervoor heeft Weber een groot aantal barbecuehoezen ontworpen, zodat elke barbecue een geschikte hoes heeft. Benieuwd naar welke formaten hoezen er bestaan? Dit zijn de meest verkochte Weber hoezen voor de BBQ:

  • Weber BBQ-hoes van 57 cm, geschikt voor verschillende modellen houtskoolbarbecues van Weber
  • De Weber barbecuehoezen van 47 cm breed, voor de kleinere houtskoolbarbecues het meest geschikt
  • Premium barbecuehoezen, vooral gebruikt op de verschillende Genesis II-modellen
     

Tips voor het gebruik van jouw Weber BBQ-hoes:

Het heel houden van jouw Weber barbecue is met een handige beschermhoes van Weber zo gedaan. Voor optimale bescherming van jouw Weber BBQ en hoes heeft Toptuincentrum hier nog een paar extra tips:

  • Om ervoor te zorgen dat de beschermhoes niet alleen jouw Weber barbecue goed beschermt, maar ook fijn te gebruiken is, adviseren wij bij de aanschaf rekening te houden met een speling van 5 á 10 cm van de grootte. Zo kun je jouw beschermhoes gemakkelijk op de BBQ plaatsen en weer verwijderen.
  • Heb jij een grote barbecue met een groot horizontaal oppervlak? Wellicht is het dan slim een klein object op jouw barbecue te plaatsen alvorens de beschermhoes erop te leggen. Hiermee voorkom je dat er plassen ontstaan.
  • Voor nog betere bescherming van jouw Weber barbecue en BBQ-beschermhoes is het raadzaam de BBQ uit de buurt van struiken of bomen te plaatsen, om beschadiging te voorkomen.
  • Zorg ervoor dat je jouw beschermhoezen zorgvuldig en strak om de barbecue plaatst. Dit zorgt ervoor dat wind geen kans maakt en er niet met jouw Weber beschermhoes vandoor gaat, of deze beschadigt.

 

De beste Weber BBQ hoezen

Op zoek naar een nieuwe beschermhoes voor jouw barbecue van Weber of een ander vooraanstaand merk? Toptuincentrum heeft alles wat je zoekt in het assortiment. Kies uit verschillende merken, modellen en accessoires. Een barbecuehoes kopen doe je bij Toptuincentrum. Vragen? Onze medewerkers helpen jou graag.