Palletkussens

Palletkussens

Met palletkussens en pallets maak je in een mum van tijd een leuke en relatief goedkope tuinbank. De palletkussens zijn sowieso verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor deze altijd passen bij jou en de tuin. Daarnaast is het natuurlijk super leuk om zelf een loungeset te maken van pallets en palletkussens! Zo kun je in de zomer lekker loungen op je zelfgemaakte palletkussen loungeset. Een pallet bank met kussens is de afgelopen aantal jaar ook nog eens veel populairder geworden, door het ludieke en robuuste uiterlijk. Wil jij goedkoop palletkussens kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

1 - 2 van 2 producten

Pallet kussens kopen in verschillende kleuren

Bij Toptuincentrum verkopen wij diverse palletkussens in verschillende mooie kleuren. Op die manier is er altijd wel een pallet kussen dat past bij jouw stijl en de inrichting van de tuin. Als je het nog kleurrijker wilt maken kun je er natuurlijk voor kiezen om de pallets zelf in een leuke kleur te schilderen. Verder hoef je natuurlijk niet een palletkussens set aan te schaffen waarvan het rugkussen en de zitting dezelfde kleur hebben. Mix en match erop los!
 

Kies voor onze goedkope palletkussens

Kussens voor een pallet bank hebben altijd dezelfde afmeting, omdat pallets in een standaard formaat komen. Daarom zijn palletkussens 120x80 centimeter groot. Een ander groot voordeel van deze bankbekleding is dat palletkussens waterafstotend zijn in veel gevallen. Hierdoor is het geen ramp als je een keer vergeet aan het einde van de dag de kussens op de palletbank naar binnen te brengen. Bij Toptuincentrum hebben wij diverse mooie palletkussens in de aanbieding, van het merk Unique Living. Dit merk kan verschillende collecties pallet kussens maken voor ons, zoals de Luana collectie, de Rib collectie en de Manouk collectie.
 

Palletkussens online bestellen bij Toptuincentrum

Ben je op zoek naar een palletkussen met 120 x 80 centimeter formaat? Toptuincentrum heeft ook voor jou een mooi palletkussen in de aanbieding. Onze palletkussens zijn verkrijgbaar in meerdere texturen en in verschillende kleuren. De zitting en rugkussens worden los van elkaar verkocht, waardoor je kunt spelen met het combineren van verschillende kleuren. Daarnaast zitten de kussens ook erg lekker, wat niet onbelangrijk is voor bankkussens. Wil je voor het aanschaffen graag eerst uitproberen hoe de kussens zitten? Dat is mogelijk in onze showroom in GroenRijk Den Bosch. Wij nodigen je van harte uit om hier een keer langs te komen. Ben je al zeker van de aankoop? Bestel dan direct palletkussens bij Toptuincentrum.