Schoonmaakborstels - Top Tuincentrum

Schoonmaakborstels

Schoonmaakborstels

Een borstel is een handige tool om alle etensresten van je barbecue te verwijderen. De speciale barbecue borstels zorgen ervoor dat je roosters niet beschadigd raken. In combinatie met een barbecue reinigingsmiddel heb je extra lang plezier van je schone barbecue! 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 10 van 10 producten

Barbecue schoonmaakborstel kopen

Na een lekkere en gezellige barbecue avond hoort het schoonmaken van je barbecue er helaas ook bij. Ondanks dat het geen favoriete taak zal zijn is het wel erg belangrijk om dit zorgvuldig bij te houden. Met een speciale schoonmaakborstel maak je het jezelf een stuk eenvoudiger en je voorkomt krassen op je barbecue. Bij Toptuincentrum vind je barbecue schoonmaakborstels voor ieders budget! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl