Kamado barbecues

Kamado barbecues 

Kermaische barbecues worden ook wel kamado barbecues genoemd. Dit type barbecue komt oorspronkelijk uit Azië en is geïnspireerd door de ouderwetse klei-ovens. Door de redelijk forse deksel is een kamado barbecue geschikt voor grillen op hogere temperaturen. Dit type barbecue is met uitstek geschikt voor bijvoorbeeld briskets of goede biefstuk. Uiteraard ook geschikt voor alledaags gebruik. Bastard kamado barbecues hebben een opvallend uiterlijk. Daarnaast bieden wij ook Weber kamado grills. Beide merken worden geroemd om hun duurzaamheid en uitstekende grillresultaten. Bij Toptuincentrum verkopen wij kamado barbecues in allerlei soorten, maten en varianten. Bekijk hieronder ons aanbod. 

ALLE BARBECUES GASBARBECUES KERAMISCH ELEKTRISCH PELLET GRILL ACCESSOIRES

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 14 van 14 producten

Kamado barbecue kopen 

Koop nu een kamado barbecue bij Toptuincentrum en geniet van de vele voordelen van deze barbecue. Wij van Toptuincentrum zetten graag nog even de voordelen voor je op een rij: 

  • een kamado bbq is gemaakt van hoogwaardige materialen;
  • uitstekende temperatuurregulatie;
  • ga koken, grillen, bakken en braden met een kamado bbq; 
  • een kamado bbq is zuiniger dan andere barbecues doordat je minder houtskool verbruikt. 

Hebben we je overtuigd van de vele voordelen van een kamado barbecue? Bestel dan snel jouw bbq en ontvang jou bestelling al binnen 3 dagen bij jou thuis! 

De alleskunner

Weet je nog niet of je wilt bakken of grillen op je barbecue? Dan is de kamado barbecue de oplossing voor dit probleem! Met een kamado barbecue kan je namelijk alles! Het is een multifunctionele barbecue waarmee je kan koken, grillen, bakken, stomen en nog veel meer. Maak hierdoor verschillende heerlijk gerechten en geniet keer op keer weer van de verschillende kooktechnieken. 

Kamado BBQ'S | The Bastard BBQ Bestellen? | Toptuincentrum.nl

Kamado bbq online bestellen 

Bestel nu jouw kamado barbecue online op Toptuincentrum.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment en je kan jouw barbecue nog uitbreiden met de beste barbecue accessoires uit ons assortiment. Zo maak je jouw barbecue-avontuur helemaal compleet! Met ons uitgebreide assortiment aan barbecues, zit er altijd wel een barbecue voor jou tussen!