Kerstballen

Kerstballen

Kerstballen kunnen natuurlijk niet ontbreken tijdens de kerstperiode. Kerstballen zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Ze worden voornamelijk gebruikt als decoratie voor in de kerstboom, maar ze zijn ook erg leuk om in een pot te stoppen of om los op te hangen. Toptuincentrum verkoopt ook 'Oetel kerstballen', kerstballen bestaande uit oetels. Zoveel keuze, er zit altijd voor iedereen wel wat leuks tussen! 

KERST OETELS KERSTHANGERS KERSTBOOM PIEK OPBERGDOOS KERSTBALLEN SET

Toon filters Verberg filters
  • Meer
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 621 producten

Glazen kerstballen

Ieder jaar weer is kerst een bijzondere tijd. Om je huis zo leuk mogelijk te decoreren heb je de mooiste kerstballen nodig voor in je boom. Met onze mooi luxe glazen kerstballen heb je ieder jaar weer een mooie boom en kun je eindeloos blijven variëren! Kies je favorieten kleuren en afmetingen voor een écht mooie boom! Alle glazen kerstballen worden met zorg en aandacht ingepakt zodat deze netjes aankomen. 

Kunststof kerstballen

Ga je liever voor iets meer zekerheid in je boom? Kies dan voor kunststof kerstballen waarmee je eindeloos kunt variëren. Van mat tot glanzend en met of zonder glitters, we hebben het allemaal! Naast je boom zijn kerstballen ook leuk als decoratie onder een stolp of op een dienblad. 

Luxe kerstballen

Voor de liefhebbers van exclusieve kerstdecoratie mogen de kerstballen natuurlijk niet ontbreken in je boom! Maak je eigen unieke kerstboom en zorg voor een ware eyecatcher in huis! Kies bijvoorbeeld voor een paar oetels in je boom, Disney figuren of Efteling figuren!

Kerstballen opbergdoos

De kerstboom opzetten en weer afbreken is altijd best een flinke klus. Hoe fijn is het dan om je het jezelf gemakkelijker te maken! Met de opbergdozen houdt je voortaan je kerstballen collectie helemaal compleet en kun je ze telkens weer makkelijk opbergen, ideaal dus!

Showroom

Wil je deze kerstballen liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kerstballen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Van échte en kunst kerstbomen tot alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom!