Parasolhoezen

Parasolhoezen

Met een parasolhoes bescherm je jouw parasol waardoor die langer mooi blijft. Hij blijft schoon en het zorgt ervoor dat hij droog blijft zodra het regent. Dit maakt een parasol een haast onmisbaar accessoire. Hiermee verleng je de levensduur van je parasol en hij kan ook niet beschadigd raken. 

Naast parasolhoezen heeft Toptuincentrum ook een uitgebreid assortiment aan:

PARASOLS  PARASOLVOETEN

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Parasol hoes kopen

Het gebruik van een hoes voor jouw parasol heeft een aantal voordelen:

  • Het voorkomt dat je parasol vies wordt
  • Het voorkomt dat de wind onder je parasol schiet
  • Het voorkomt dat de parasol ongelijkmatig verkleurd

Parasolhoezen komen voor in verschillende materialen en kwaliteiten. 

Showroom

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met onder andere: picknickbanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer tuinmeubels! Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl