Parasolhoezen

Parasolhoezen

Met een parasolhoes bescherm je jouw parasol waardoor deze langer mooi blijft. De aanschaf van een parasolhoes is dan ook echt de moeite waard. Door het gebruik van een hoes bescherm je de parasol, zodat deze niet beschadigd wordt. Daarnaast verleng je de levensduur van je parasol. Bij Toptuincentrum hebben we voor elk type parasol een hoes. Dit betekent dat het dus niet uitmaakt of je op zoek bent naar een hoes voor een staande parasol of een zweefparasol: we hebben het allebei! Naast een parasolhoes kun je bij ons ook terecht voor parasolvoeten. Bekijk dan ook ons gehele parasol-assortiment.

PARASOLS  PARASOLVOETEN STAANDE PARASOLS ZWEEFPARASOLS

De voordelen van een parasolhoes

Het aanschaffen van een parasolhoes is geen grote uitgave. De voordelen die je hierna hebt voor jouw parasol zijn echter wel groot. Benieuwd naar deze voordelen? We zetten ze even overzichtelijk voor je op een rij:

  • Een parasolhoes beschermt jouw parasol tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, wind, zonlicht en sneeuw. Hierdoor blijft je parasol langer mooi.

  • Door het gebruik van een parasolhoes voorkom je kleurvervaging van je parasol. Zonlicht kan namelijk de kleur aantasten, maar met een hoes voor je parasol houdt je dit tegen.

  • Wanneer je jouw parasol niet gebruikt, bijvoorbeeld in de wintermaanden, is een parasolhoes ideaal. Zo bescherm je de parasol tegen stof en vocht en is deze weer klaar voor gebruik wanneer jij dit wilt.

  • Met een parasolhoes verleng je de levensduur van je parasol. Doordat de parasol goed beschermd wordt, voorkom je slijtage en beschadigingen. Hierdoor gaat je parasol veel langer mee en dit bespaart jou ook weer geld op de lange termijn.

Verschillende varianten parasolhoezen 

Er zijn verschillende soorten parasols. Zo heb je de standaard staande parasols, maar bijvoorbeeld ook zweefparasols. Deze parasols zijn dan ook nog eens in verschillende afmetingen. Elke parasol heeft daarom een andere parasolhoes nodig. Gelukkig vind je bij Toptuincentrum zowel een hoes voor een staande parasol als ook voor een zweefparasol.

Handige parasolhoes voor staande parasol

Heb je een mooie, staande parasol en wil je deze graag goed beschermen? Kies dan voor een parasolhoes. Bij ons vind je twee stevige parasolhoezen voor jouw staande parasol. Deze hebben we in de afmeting 135cm x 35cm en ook een grotere variant, namelijk in de afmeting 240cm x 45cm. 

Parasolhoes voor de zweefparasol in diverse maten

Voor de zweefparasol hebben we verschillende varianten als je op zoek bent naar een parasolhoes. Zo hebben we parasolhoezen in de afmetingen: 240cm x 45cm, een maatje groter in 250cm x 70cm, nog een variant groter in 260cm x 60cm en onze grootste hoes in de afmetingen 280cm x 90cm. Je vindt bij ons dus voor elke zweefparasol een mooie, stevige en waterafstotende parasolhoes.

Waterdichte parasolhoes

Wat belangrijk is bij het kopen van een parasolhoes, is dat de hoes waterdicht of waterafstotend is. Hierdoor bescherm je de parasol tegen water. Koop je een parasolhoes bij Toptuincentrum, dan is de hoes waterafstotend. Dit betekent dat de waterdruppels van het oppervlak afrollen en hierdoor wordt water minder snel opgenomen door de parasol zelf. Waterafstotend textiel wordt bijvoorbeeld ook gebruikt voor tenten of rugzakken. 

Koop je parasolhoes bij Toptuincentrum

Ben je dus op zoek naar een parasolhoes? Kijk dan bij Toptuincentrum. We hebben diverse varianten voor verschillende parasols en daarnaast verkopen we ook nog parasolvoeten. Wil je graag een nieuwe parasolhoes kopen? Zoek dan niet langer en bestel snel op Toptuincentrum!