Kunstkerstboom standaarden

Kerstboomstandaard & Accessoires

Bij een mooie kerstboom hoort natuurlijk een stevige kerstboomstandaard. Er zijn verschillende soorten kerstboomstandaarden. Je kunt je boom op een Easyfix standaard zetten, maar je kunt hem ook bevestigen in een vrolijk gekleurde voet van Elho. Kies de beste voet uit voor jouw kerstboom en geniet de hele kerst van een boom die stevig in zijn schoenen staat!

Kerstboomstandaard kopen bij Toptuincentrum 

Je wilt natuurlijk niet dat je kerstboom niet stevig staat en door de kleinste beweging omvalt. Zet daarom je kerstboom goed vast in een pot, mand of speciale kerstboomstandaard. Een kerstboomstandaard is speciaal ontwikkeld om de boom op de juiste plek te houden en vooral stabiel te houden zodat de boom niet kan vallen. Het zou zonde zijn als al het werk om de boom te versieren teniet zou gaan, omdat de kerstboom niet stevig staat en hierdoor omvalt. 

Safety first

Met een kerstboomstandaard houd je de kerstboom niet alleen recht en stabiel, je zorgt er ook voor dat ongelukkig voorkomen worden door rennende kinderen of spelende huisdieren. Het gebeurt elk jaar dat kleine kinderen en/of huisdieren in de boom gaan spelen met de flikkerende kerstlampjes en glinsterende kerstballen. Helaas gebeurt het dan ook regelmatig dat de kerstboom hierdoor omvalt. Dit is gelukkig allemaal te voorkomen met een kerstboomstandaard. Een kerstboomstandaard is voorzien van een gat waar de boom in gaat en binnen waarmee je de kerstboom vast- en rechtzet. Kinderen, huisdieren én je kerstboom zijn op die manier de gehele kerstperiode veilig. 

Hou je kerstboom recht met een kerstboomstandaard van Toptuincentrum | Toptuincentrum.nl

Een kerstboomstandaard is goed voor je portemonnee 

Koop jouw kerstboomstandaard eenvoudig, snel en veilig online op Toptuincentrum.nl. Ga meteen aan de slag met jouw kerstboomstandaard en plaats je boom erin, versieren maar en klaar is kees. Het mooie van een kerstboomstandaard is dat je deze na gebruik eenvoudig weer kan opruimen en volgend jaar weer kan gebruiken. Zo bespaar je geld en geniet je elke kerst weer van jouw kerstboomstandaard. Bestel nu jouw standaard in onze webshop en we bezorgen jouw bestelling al binnen twee werkdagen!