The Bastard barbecuehoezen

The Bastard barbecuehoezen

Bescherm je barbecue tegen alle soorten weersomstandigheden met een The Bastard BBQ hoes. Deze duurzame barbecue hoezen houden je barbecue het hele jaar lang droog, veilig en in perfecte staat: in je tuin, op je terras of in de schuur. In ons barbecuehoes assortiment vind je niet alleen hoezen voor al onze The Bastard barbecues maar zelfs een premium gasfleshoes zodat elk onderdeel van je gasbarbecue beschermd blijft. Alles wat je nodig hebt om jouw barbecue tegen weer en wind te beschermen!

ALLE BARBECUEHOEZEN WEBER HOEZEN MEER ACCESSOIRES

Regenhoezen speciaal voor jouw Bastard

Een regenhoes speciaal ontworpen voor jouw Bastard, dankzij klittenband een nog betere afsluiting. Gemaakt van de beste kwaliteit PU coating voor UV bescherming en dankzij speciaal ontworpen ventilatieroosters zal je Bastard elk seizoen voor je klaar staan.

De regenhoes zorgt ervoor dat je Bastard barbecue beschermd wordt tegen weer en wind. Door de afsluitende werking van de regenhoes in combinatie met mogelijke condensvorming door het optrekken van vocht, bestaat er kans op schimmelvorming. Daarom raden wij aan om de eventuele zijtafels van je barbecue af te halen voordat je Bastard langdurig bedekt wordt door een regenhoes.