Kersthuisjes

Heb jij altijd al een eigen kerstdorp willen bouwen? Twijfel dan niet langer en shop bij Toptuincentrum! Wij bieden alle benodigheden om jouw kerstdorp dit jaar tot een waanzinnig succes te maken. Kies uit Lemax huisjes, Efteling huisjes of My Village kerstdorpen. Inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan 600 kersthuisjes en verassende accessoires. Steel deze kerst de show met een bewegende skilift of ijsbaan. Je zal haast denken dat er ook echt geleefd wordt! Wil je nou weten wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje in ons webshop en verdwaal tussen de kerstdorpen tijdens een magische kerstshow! 

Toon filters Verberg filters
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 674 producten

 

Groot assortiment kersthuisjes 

Bij Toptuincentrum hebben wij een ruim assortiment kersthuisjes. Zo slaag je bij ons al voor echte Lemax kersthuisjes en ook voor de huisjes van de Efteling ben je bij Toptuincentrum aan het juiste adres. Maak je eigen kerstdorp met de figuren uit ons assortiment. Plaats bijvoorbeeld een leuke boerderij aan het eind van het dorp een leuke schommel op het plein. Zo creëer je al snel een gezellig en sfeervol kerstdorp in jouw eigen woonkamer. Geen enkel kerstdorp is hetzelfde door het uitgebreide assortiment kersthuisjes. 

Goedkoop Kersthuisjes kopen voor realistisch kerstdorp

Efteling huisjes

Maak van je kerstdorp een waar sprookje met de gebouwen en figuren uit de Efteling. Bij Toptuincentrum.nl hebben wij een ruim assortiment Efteling kersthuisjes waardoor je een prachtig en sprookjesachtig kerstdorp kan bouwen. Maak je eigen creatie en laat je fantasie de vrije loop. Kies ervoor om beeldjes toe te voegen aan je kerstdorp en zorg zo voor meer levendigheid. Bouw je kerstdorp precies zoals jij het wilt met de beeldjes en figuren van Toptuincentrum.nl! 

Lemax Kersthuisjes

Lemax heeft een groot assortiment om een compleet kerstdorp mee te kunnen bouwen. Ook kun je kiezen voor verlichte huisjes om een verlicht kerstdorp te maken, dat is extra leuk 's avonds! Of maak je kerstdorp helemaal compleet met de uitgebreide collectie van Lemax. Van huisjes tot de leukste figuren en kermis attracties, bij Lemax vind je het allemaal!

My Village Kersthuisjes

De artikelen van My Village vormen de basis voor jouw ultieme kerstdorp! Naast de leukste artikelen om je dorp te bouwen heeft My Village ook de beste ondergronden zoals kurk, mos en houtsnippers. Daarnaast kun je kiezen voor bergen met een achtergronddoek, zo is het net alsof je een echt winters kerstdorp in huis hebt!

Waar koop je kersthuisjes online?

De leukste kersthuisjes koop je bij Toptuincentrum. Wij hebben verschillende soorten kersthuisjes van Lemax en Efteling kersthuisjes. Hierdoor creëer je een magisch kerstdorp bij jou thuis. Ook voor een kleine woonkamer hebben wij een mini kerstdorp. Zo ben je met een paar kersthuisjes klaar voor de kerst. Maak ook jou kerst compleet met een miniatuur dorp van de Efteling of een van onze Lemax huisjes. De kerst wordt pas echt magisch met de sprookjesfiguren bij jou thuis. Te denken aan:

Bekijk het gehele assortiment kersthuisjes op Toptuincentrum en koop hier jouw Lemax kersthuisje of een van de Efteling huisjes. Bestel vandaag nog jouw kersthuisjes in onze webshop en deze worden binnen twee dagen bij jou thuis bezorgd. Wel zo makkelijk en zo veilig!