Kersthuisjes

Heb jij altijd al een eigen kerstdorp willen bouwen? Twijfel dan niet langer en shop bij Toptuincentrum! Wij bieden alle benodigheden om jouw kerstdorp dit jaar tot een waanzinnig succes te maken. Kies uit Lemax huisjes, Efteling figuren of My Village kerstdorpen. Inmiddels bestaat ons assortiment uit meer dan 600 kersthuisjes en verrassende accessoires. Steel deze kerst de show met een bewegende skilift of ijsbaan. Je zal haast denken dat er ook echt geleefd wordt! Wil je nou weten wat er allemaal mogelijk is? Neem een kijkje in ons webshop en verdwaal tussen de kerstdorpen tijdens een magische kerstshow! 

1 - 24 van 578 producten

 

Groot assortiment kersthuisjes van Lemax en Luville

De meest wonderlijke tijd van het jaar staat voor de deur, en wat is er nu beter om die magie te omarmen dan met het bouwen van je eigen adembenemende kerstdorp? Bij Toptuincentrum.nl begrijpen we als geen ander de vreugde en betovering die samenkomen bij het creëren van een sprookjesachtig miniatuurwereldje. Bij Toptuincentrum.nl vind je daarom een ruim assortiment kersthuisjes. We zijn immers dé online kerstwinkel! 

Versterk de kerstsfeer

Kerstmis is een tijd van samenzijn, vreugde en verwondering. Het bouwen van een kerstdorp is als het creëren van je eigen toverachtige wereld waarin die emoties tot leven komen. Het neerzetten van elk schattig huisje, elk karakter en elke fonkelende straatlamp is als het bouwen van je eigen magische verhaal. De aanblik van de met sneeuw bedekte huisjes, de warme gloed van de minilampjes en de zorgvuldig geplaatste figuren wekken een gevoel van verwondering en nostalgie op. Leuk voor jong én oud! Voeg daarom elk jaar een leuk kersthuisje (of twee) aan je verzameling toe. Dát is pas een leuke kersttraditie!

My Village kersthuisjes

Accessoires voor jouw kerstdorp

Een kerstdorp zonder de juiste accessoires is als een verhaal zonder climax. Bij Toptuincentrum.nl begrijpen we dat details het verschil maken. Daarom bieden we een breed scala aan accessoires om je kerstdorp tot in de kleinste hoekjes te verfraaien. Verlicht je kerstdorp met glinsterende lampjes die een warme gloed werpen op de met sneeuw bedekte daken. Laat de miniatuurwereld sprankelen met magische verlichting, waardoor elke straat en elk huisje tot leven komt. Voeg een vleugje realisme toe met sneeuw en creëer een winters wonderland waarvan je nooit wilt dat het eindigt.

Accessoires


 

Creëer Je Eigen Efteling Sprookjesbos

Wat is er nu beter dan je eigen sprookjesachtige wereld bouwen? Met de Efteling huisjes en figuren van Luville kun je je eigen betoverende kerstdorp ontwerpen. Laat Pardoes uitkijken over de Pagode en geef Roodkapje een prachtplek naast Langnek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bouw jouw eigen mini Efteling!

Efteling huisjes | Toptuincentrum.nl!

Tip! Mix en match verschillende stijlen en thema's om een unieke en persoonlijke kersttraditie te creëren die jaar na jaar kan worden doorgegeven. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je kleine tafereeltjes bedenkt en inricht. Plaats de Efteling-elfjes naast Lemax-kerstmannen en creëer een harmonieuze wereld waarin fantasie en werkelijkheid samenkomen.

Til jouw kerstdorp naar een spectaculair niveau met de kersthuisjes van Lemax!

Til jouw kerstdorp naar een spectaculair niveau met de kersthuisjes van Lemax!

Til jouw kerstdorp naar een spectaculair niveau met de kersthuisjes van Lemax!

Til jouw kerstdorp naar een spectaculair niveau met de kersthuisjes van Lemax!

Kerstdorp bouwen: tips & tricks

Laten we je kerstdorp een onvergetelijke charme geven! Allereerst, kies een thema dat bij je past – ga je voor een klassieke stijl of duik je in een sprookjesachtig avontuur? Plaats een betoverend middelpunt, zoals een schitterende ijsbaan waar je figuren elegant kunnen dansen, een bruisend plein of een gezellige kerstmarkt. 

  • Om diepte en dimensie toe te voegen, speel met variërende hoogtes door gebruik te maken van verhogingen of trappetjes.
  • Positioneer je huisjes slim: zet de kleinere aan de voorkant en de grotere verder weg om een realistisch perspectief te creëren.
  • Een laagje sneeuw over alles zorgt voor die gewenste winterse look.
  • Knusse lampjes geven een warme gloed aan je dorp en creëren magische avonden waarin je in je eigen miniatuurwereld kunt verdwalen.

Dus duik in je verbeelding, laat je creativiteit de vrije loop en geniet vooral van het hele proces! Het bouwen van een kerstdorp is een heerlijke manier om in de feestelijke stemming te komen en een beetje magie aan je huis toe te voegen.

Lemax kersthuisjes

Kersthuisjes kopen in Den Bosch en omgeving

Met ons uitgebreide assortiment aan Lemax, Efteling huisjes en Luville figuren, samen met de accessoires die je nodig hebt om je dorp tot in de puntjes af te werken, ben je klaar om een betoverende kersttraditie te creëren die generaties lang meegaat. Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop, verzamel je favoriete huisjes en figuren, voeg glinsterende lampjes en sneeuw toe en zie hoe je kerstdorp tot leven komt. Onze kersthuisjes zijn vanaf de opening van de kerstshow ook te bekijken in ons tuincentrum in Den Bosch. Onze kerstelfjes voorzien je graag van advies!

BEKIJK OPENINGSTIJDEN

STEL JE VRAAG ONLINE

BEL TOPTUINCENTRUM