Luxe Kerstballen

Luxe Kerstballen

Bij 'The most wonderful time of the year' horen natuurlijk mooie, bijzondere kerstballen. Wil je tijdens de kerst net dat beetje extra? Dan mogen onze luxe kerstballen niet ontbreken. Ga jij voor een kerstbal van je favoriete Disney karakter? Of kies je toch liever voor een klassieke kerstbal?

DISNEY KERSTBALLEN EFTELING KERSTBALLEN FOOD KERSTBALLEN DRANK KERSTBALLEN KERSTOETELS

1 - 24 van 212 producten

Luxe kerstballen kopen

Kerstballen zijn natuurlijk onmisbaar tijdens de kerstperiode in de boom, maar ook ter decoratie. We denken bij kerstballen natuurlijk vlug aan de (kunst)boom, maar in een vaas of op een dienblad is het zeker zo leuk. Ben je opzoek naar leuke, unieke en vrolijke kerstballen? Neem dan zeker een kijkje in ons ruime assortiment van luxe kerstballen. Gewone ronde kerstballen zijn leuk, maar het kan echt nog veel leuker! Zo kan je al je favoriete Disney en Efteling figuren als kerstbal krijgen. Of wat te denken van een hamburger, ijsje, puntzak friet of cupcakes in je (kunst)boom. Eten is natuurlijk erg lekker met de kerst, maar er wordt natuurlijk ook bij gedronken. Dit thema kan je terug laten komen met de drank kerstballen zoals bierflesjes, champagne en een whiskey glas. Zo heb jij gegarandeerd een unieke kerstboom met de allerleukste en gekste kerstballen, een échte eyecatcher! 

Disney kerstballen kopen

Ben jij een echte Disney fan? Dan mogen deze kerstballen natuurlijk niet ontbreken aan je kerst interieur! De Disney kerstballen van Kurt Adler staan bekend om de hoge kwaliteit en unieke ontwerpen. Deze kerstballen zijn ook perfect om cadeau te geven aan je vrienden of familie, dan heb je een leuk en uniek kerstcadeau

Efteling kerstballen 

Alle Efteling sprookjes voorbij zien komen bij jouw thuis in je boom? Het kan met de Efteling kerstballen! Van Roodkapje en Langnek tot de Draak en de Fakir, je vindt ze hier allemaal. Hoe leuk je ze zelf ook vindt, de Efteling kerstballen zijn misschien wel nog leuker om cadeau te krijgen! 

Kerstballen om op te eten

Dit zijn de perfecte kerstballen voor echte bourgondiërs en iedereen die van zijn of haar kersttafel een spektakel wil maken. Deze vrolijke gekleurde kerstballen zou je zo op willen eten. 

Unieke Drank kerstballen

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! Om er een echt feest van te maken horen hier ook unieke kerstballen bij om van jouw kerstboom een eyecatcher te maken. Met bierflesjes, wijn en wodka in je boom zal het gegarandeerd een feest zijn!

Kerst Oetels

Het leukste kerstcadeau voor Bosschenaren, onze kerst oetels! Deze hangers zijn perfect om in je eigen boom te hangen of om als cadeautje onder de boom te leggen. Van de koning en koningin tot een bruid en bruidegom, het is er allemaal! 

Dierlijke kerstballen

Wil je een beestachtig goede kerst dit jaar? Bekijk dan welke dieren je hier voor nog nodig hebt! Dieren horen bij een winterse sfeer in huis. Hoe meer dieren kerstballen je in huis haalt, hoe vrolijker je de kerstperiode in gaat!

Trendy kerstballen

Een traditionele kerstsfeer met rood en groen is leuk, maar een keer iets anders is misschien wel nog leuker! Met de trendy kerstballen heb je een leuke variatie van kleuren die ook nog eens erg goed bij elkaar passen. De dieren printen gaan erg goed samen met de lichtroze en glanzende kerstornamenten.