Kunstkerstbomen

De kerstboom is zonder twijfel het middelpunt van een woning in kerstsferen. Iedereen weet, het is pas écht kerstmis zodra de kerstboom is opgetuigd. Toptuincentrum.nl biedt daarom een overweldigend assortiment echte én kunstkerstbomen. Met grote, kleine en zelfs mini kunstkerstbomen hebben wij een boom geschikt voor ieder type woning. Ben jij dit jaar op zoek naar iets bijzonders? Overweeg dan een kerstboom met verlichting of sneeuw als echte eyecatcher. Misschien ga je wel voor een zwarte of witte kerstboom! Uiteraard leveren wij ook handige accessoires, zoals de kerstboom standaard, kerstboomrok of een stekkerbox. Bestel snel jouw favoriete nep kerstboom en wij zorgen dat je bestelling snel jouw kant op komt, waar in het land je ook woont!

1 - 24 van 170 producten


Ga dit jaar voor een kunstkerstboom!

Een kerstboom is de ster van jouw kerstshow! Daarom is het slim om dit jaar flink te investeren in de meest perfecte groene topper. Jij wilt toch ook dat deze kerst onvergetelijk wordt? Wij van Toptuincentrum.nl hebben een uitgebreid assortiment aan kunstkerstbomen. Of je nu op zoek bent naar een kerstboom met verlichting, een kleine kunstkerstboom, een alternatieve kerstboom of een kerstboom standaard, je vindt het allemaal in onze online kerstwinkel!

Tip! Dit jaar zijn er weer heel wat kerstboom trends. Denk onder meer aan:

 • de kleine kerstboom
 • de smalle kerstboom
 • de vlaggenmast kerstboom
 • de houten kerstboom

Ook de alternatieve kerstboom mag er zijn! Hang een stel kerstballen of fonkelende lichtjes in een metalen rek of houten deco-item. Succes gegarandeerd!

Kunstkerstboom met verlichting

Voordelen van een nep kerstboom?

Een kunstkerstboom is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden. Waar er een aantal jaar geleden nog een taboe lag op het hebben van een kunstkerstboom, is dat tegenwoordig wel anders. Vroeger was een kunstboom een felgroene plastic unit waar je van een aantal meter afstand al aan zag dat het een nepper was. Anno nu zijn de takken van een kunstkerstboom ontzettend natuurgetrouw, zelfs soms met her en der een bruin takje. Er zijn echter meer voordelen van een nep kerstboom:

 • Een kunstkerstboom gaat jaren mee, zo bespaar je dus eigenlijk geld doordat je niet elk jaar een nieuwe kerstboom hoeft aan te schaffen.
 • Een kunstkerstboom verliest geen naalden. Elke dag stofzuigen hoeft dus niet meer. Hierdoor blijft je boom altijd vol en mooi doordat alle naalden blijven zitten.
 • Geen allergieën meer. Je hebt mensen die niet tegen de geur van echte kerstbomen kunnen. Met een kunstboom heb je hier geen last van!
 • Klein huis? Geen probleem! Kunstkerstbomen zijn te koop in verschillende vormen en maten. Ook een smalle kerstboom is slechts een klik van jouw woning verwijderd.

Mini kunstkerstbomen

 

Een grote, smalle, witte, kleine, lichtgevende of zwarte kunstkerstboom koop je op Toptuincentrum.nl!

Hier moet je op letten bij de aanschaf van een kunstboom

Bij het kopen van een kunstkerstboom zijn er een aantal belangrijke dingen waar je op moet letten. Hier zijn enkele tips:

 1. Hoogte en afmetingen: meet de ruimte waar je de kunstkerstboom wilt plaatsen om ervoor te zorgen dat de boom past zonder het plafond te raken. Let ook op de breedte van de boom, zodat deze goed in de beschikbare ruimte past.
 2. Controleer de kwaliteit van de takken en het groen van de kunstboom.
 3. Kies voor een kunstkerstboom gemaakt van hoogwaardige materialen zoals PVC en PE (polyethyleen). PE-takken hebben een meer realistische textuur en uiterlijk, terwijl PVC-takken zorgen voor een vollere uitstraling.
 4. Controleer of de kunstkerstboom eenvoudig op te zetten en af te breken is. Sommige bomen hebben een scharniersysteem, terwijl andere uit losse delen bestaan die je zelf in elkaar moet zetten.
 5. Kijk of de kunstkerstboom vlamvertragend is behandeld. Dit is een belangrijke veiligheidsmaatregel om het risico op brand te verminderen.
 6. Garantie: Controleer of de kunstkerstboom wordt geleverd met garantie, zodat je gedekt bent in geval van productiefouten of problemen.

Door deze tips te volgen, kun je een kunstkerstboom kiezen die past bij jouw voorkeuren, budget en ruimte, en die je vele jaren plezier zal geven tijdens de feestdagen.

Grote kunstbomen

Een nep kerstboom bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Een nep kerstboom bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Een nep kerstboom bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Een nep kerstboom bestel je gemakkelijk op Toptuincentrum.nl!

Clusterverlichting: kies voor een kunstkerstboom met verlichting

Een groot aantal kunstkerstbomen zijn tegenwoordig al versierd met LED-lampjes. Hoe makkelijk! Je wint er enorm veel tijd mee - en het scheelt een hoop frustratie... LED-lampjes zijn geweldig, omdat ze minder energie verbruiken en langer meegaan dan de meer traditionele kerstlampjes. De verlichting op een kant-en-klare kunstkerstboom is meestal zorgvuldig verdeeld en gelijkmatig geplaatst over de takken, wat zorgt voor een uniforme en aantrekkelijke verlichting van de hele boom. Veel kunstkerstbomen met verlichting bieden verschillende verlichtingsopties, zoals verschillende kleuren of knipperende effecten. Zo kun je de verlichting naar jouw smaak aanpassen. Handig, toch?

Kerstverlichting

 

Kerstbomen kopen doe je bij dé online kerstwinkel: Toptuincentrum.nl!

Bij Toptuincentrum.nl vind je een groot assortiment kerstbomen, zowel echt als nep. Naast grote kerstbomen, vind je ook kleine kerstbomen in ons assortiment. Zo kun je ook met een klein huis een kerstboom in de woonkamer zetten. 'Geen ruimte' is dus geen excuus meer. Wil je een kerstboom met verlichting? Ook die vind je bij Toptuincentrum. Bekijk onze webshop voor het gehele aanbod echte kerstbomen, kerstversiering en meer! Zo maken wij er samen een onvergetelijke kerst van. 

Kerstboom kopen in Den Bosch en omgeving

Wil je een kerstboom of kunstkerstboom kopen? Kijk dan op Toptuincentrum.nl en bekijk ons aanbod. Bekijk en vergelijk meer dan 50 kerstbomen met elkaar en kies de beste kunstkerstboom voor jou. Bij ons vind je verschillende kunstbomen, modellen en merken. Wil jij de kerstbomen in het echt ervaren voordat je koopt? Alle kerstbomen zijn te bekijken in ons tuincentrum in Den Bosch. Onze kerststerren voorzien je graag van advies op maat.
 

BEKIJK OPENINGSTIJDEN

STEL JE VRAAG ONLINE

BEL TOPTUINCENTRUM