Stoel-Bank Loungesets

Stoel-bank Loungesets

Opzoek naar een comfortabele eyecatcher voor in je tuin? Onderstaande stoel-bank loungesets zijn een ideale toevoeging aan je terras, tuin of balkon! Met het ruime assortiment van Toptuincentrum heb je gegarandeerd een kwalitatieve loungeset! 

Stoel-bank Loungeset kopen?

Een stoel-bank loungeset is een mooi vormgegeven loungeset. Met het ruime assortiment zijn er veel combinaties mogelijk. Een mooie en vooral ook leuke uitbreiding van je loungeset is een voetenbank. Hierdoor ga je nog vaker kunnen genieten van jouw tuin! 
Elk balkon of terras is anders en dat zorgt voor verschillende smaken. We vinden het belangrijk om een groot assortiment te hebben zodat we iedereen de beste loungesets kunnen bieden. 

Showroom

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met onder andere: picknickbanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer tuinmeubels! Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl