Opzetzwembaden

Opzetzwembaden

Ben je toe aan een mooi en groot opzetzwembad in de tuin? Dan ben je bij toptuincentrum aan het juiste adres. We hebben verschillende soorten opzetzwembaden van het merk Bestway. De meeste zwembaden zijn snel op te zetten, denk hierbij aan zo'n 30 minuten. Daarnaast is het grote voordeel van een opzetzwembad dat deze duurzamer zijn dan een opblaasbaar zwembad, omdat je bijvoorbeeld minder kans hebt op lekkages. Wil jij deze zomer genieten van verkoeling en waterplezier? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE ZWEMBADEN OPBLAASBARE ZWEMBADEN JACUZZI'S KINDERBADJES ZWEMBADONDERHOUD 

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten

Opzetzwembad kopen

Een verfrissende duik in je eigen opzetzwembad, hoe lekker is dat! Bij Toptuincentrum vind je verschillende afmetingen van Bestway opzetzwembaden. Van klein tot groot, we hebben het allemaal! 
Met een opzetzwembad van Bestway heb je gegarandeerd een kwalitatief zwembad! Alle Bestway zwembaden kunnen meerdere seizoenen mee en zijn makkelijk om op te zetten! Vaak ben je binnen een halfuur al klaar met het opzetten van je zwembad. 

Verschillende modellen verkrijgbaar 

Er zijn verschillende modellen en maten beschikbaar zodat er altijd een geschikte maat is voor jouw tuin! 

Bestway steel pro

De steel pro is een perfect instapmodel voor wie een opzetzwembad in zijn of haar tuin wil hebben. Dit type is er zowel als rond en rechthoekig model. De Bestway steel pro zwembaden passen in bijna iedere tuin!

Bestway Fast set

De fast set serie van Bestway zijn ideale zwembaden om lekker snel van te kunnen genieten. Blaas simpelweg de bovenrand op, en door het zwembad te vullen met water zet het bad zichzelf op. Het zwembad heeft een afvoerplug die aan te sluiten is op een tuinslang zodat het water tijdens het leeglopen te sturen is. De installatie duurt ongeveer 30 minuten exclusief vullen. Opzetten en zwemmen maar! 

Bestway filterpompen

De zwembaden van Bestway worden niet alleemal met een filterpomp geleverd. Zeker wanneer je kinderen gebruik maken van het zwembad is het aan te raden om er een te gebruiken. Zo kunnen alle bacteriën eruit gefilterd worden waardoor er een mooi en schoon zwembad behouden blijft. Combineer dit met accessoires en je zal helder water behouden!