Bossche Bollen Merchandise

Bossche Bollen Merchandise

Een Bossche bol of sjekladebol (chocoladebol) is een gebakspecialiteit uit ‘s-Hertogenbosch die wordt gebakken van soezenbeslag, gedoopt in gesmolten pure chocolade en daarna gevuld met slagroom. Van dit lekkernij heeft Stedenkado de leukste merchandise gemaakt van onderbroeken tot servetten en gebaksvorkjes, hoe leuk is dat?! Met de Bossche Bol merchandise heb je gegarandeerd een leuk cadeau om te geven!

1 - 24 van 29 producten

Bossche bollen cadeau

Ben je opzoek naar een leuk cadeau? Dan zijn de Bossche bollen artikelen erg leuk en origineel om te geven! Van onderbroeken tot servetten en sokken, het is er allemaal. Zelfs voor de allerkleinste chocolade bollen fans hebben we sokjes.

Deze Bossche bollen merchandise in het echt bekijken?

Wil je deze cadeaus graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in GroenRijk Den Bosch, gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan tuinsets en vele andere tuinmeubelen, Ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl