Draadverlichting

Draadverlichting

Draadverlichting dient als decoratie voor binnen. Het kan gebruikt worden op de vensterbank of op een schaal op tafel om het zo binnen gezellig te maken. Bekijk het aanbod van draadverlichting hieronder. 

KERSTBOOMVERLICHTING IJSPEGELVERLICHTING KERSTFIGUREN CASCADEVERLICHTING

1 - 21 van 21 producten

Kerst draadverlichting

Draadverlichting bestaat uit kleine lampjes op een draad of touw. Bij Toptuincentrum vind je draadverlichting in verschillende lengtes voor zowel binnen als buiten. Draadverlichting is ideaal als kerstverlichting omdat je het overal voor kunt gebruiken! Denk aan een mooie vaas vol met kerstballen of een sfeervol kerststukje, met draadverlichting erbij is het nog leuker!

Kerst draadverlichting kopen

Draadverlichting is erg buigbaar en daardoor uitermate geschikt om je woning mee te decoreren. Met deze speciale kerstverlichting kun je eindeloos blijven decoreren omdat je de snoeren precies kunt vormen zoals jij wil, hoe fijn is dat! Dan hoef je eindelijk niet meer te stoeien met kerstlampjes die in de knoop zitten. Draadverlichting is beschikbaar met stekker of batterijen. Met batterijen is ideaal voor een kersstukje omdat je deze hierin kan wegwerken. Als je de verlichting langer aan wilt laten is de stekker de betere optie. 

Showroom

Wil je deze draadverlichting liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin!