Weber gasbarbecue

Weber gasbarbecue

Een Weber gasbarbecue is zonder twijfel de koning van de barbecues. De grillspecialisten zijn het er over eens: Weber is het beste barbecue merk. De techniek van de Weber gas bbq is jarenlang geperfectioneerd en resulteert in een waanzinnige grill-ervaring. Toptuincentrum biedt een breed assortiment Weber gasbarbecues, waaronder de populaire Weber Genesis en Weber Spirit. Wil jij een goedkope Weber gasbarbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

ALLE BARBECUES GAS HOUTSKOOL KERAMISCH ELEKTRISCH PELLET GRILL ACCESSOIRES

1 - 18 van 18 producten

Weber gas BBQ kopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe Weber gas BBQ? Dan ben je bij Toptuincentrum zeker aan het juiste adres! Je vindt hier een zeer ruim assortiment aan Weber gas BBQ’s, in werkelijk alle soorten en maten. Kies bijvoorbeeld uit deze innovatieve modellen:

De Weber gas barbecue Spirit II E-320 is een zeer veelzijdige barbecue die erg geschikt is voor de hele familie. Dit model beschikt over verschillende handige accessoires en systemen en is verkrijgbaar in verschillende formaten.

De Weber gas barbecue Q1200 stand is de perfecte barbecue voor grillmasters met ruimtegebrek. Deze barbecue is compact, licht en perfect voor op een balkon of in een kleine tuin.

De Weber gas barbecue genesis II EX-335 is een zeer luxe en innovatieve barbecue, die in verschillende formaten verkrijgbaar is. Kies voor een Weber genesis, dan kies je voor een groot grilloppervlak met meerdere branders en zelfs een extra zijbrander. Perfect voor de grillmasters met groot publiek!

Voor de grillmasters die de voorkeur geven aan een houtskoolbarbecue is er uiteraard ook genoeg keuze. Bekijk daarom snel het ruime aanbod houtskool barbecues van Weber, waaronder één van de populairste keuzes: de Weber Kamado BBQ op houtskool.

 

Waarom de Weber gas BBQ de juiste keuze is

Al jaren lang is Weber één van de meest vooraanstaande barbecuemerken. Dat heeft natuurlijk een goede reden, want de Weber barbecues beschikken over veel grote voordelen. Bij het barbecueën komt er metaal, vuur en soms zelfs gas of elektriciteit kijken. Dit vraagt natuurlijk om de strengste veiligheidsnormen en dat is precies waar Weber goed op let. Wat voor soort Weber barbecue je ook kiest- het model is uitgerust met alle nieuwste snufjes om de kans op ongelukken tot een minimum te beperken.

Een Weber barbecue op gas werkt niet alleen goed en veilig, maar ziet er ook nog eens mooi en strak uit! Weber legt veel nadruk op het design aan de buitenkant en dat zie je; Weber BBQ’s op gas vormen een elegante toevoeging aan jouw tuin, terras of balkon.

Een Weber gas barbecue heb je voor het leven. Weber zorgt ervoor dat al hun producten lang meegaan. De BBQ’s op gas van Weber zijn ontworpen met het oog op een lange levensduur, zodat je zeker waar voor je geld krijgt en heerlijk lang kan blijven doorgrillen.

 

Onderhoud van jouw Weber barbecue op gas

Een gasbarbecue van Weber is erg populair vanwege het grote gebruiksgemak. Ze staan er namelijk om bekend dat ze snel op temperatuur zijn, makkelijk zijn te onderhouden en je vlug en efficiënt allerlei gerechten kunt bereiden. Bovendien produceren ze weinig rook. Om zoveel mogelijk te kunnen genieten van jouw gasbarbecue heeft Toptuincentrum wat handige tips voor je.

  • Zorg dat je de roosters van jouw barbecue schoonmaakt voordat je gaat barbecueën. Zo zorg je ervoor dat je mooie grillmarkeringen op jouw gerecht krijgt, en dat er niks aankoekt of vastplakt.
  • Zorg dat je het verschil leert tussen direct en indirect grillen; beide methoden zijn namelijk bedoeld voor verschillende doeleinden en leveren dus ook verschillende resultaten op. Wil je in korte tijd kleine gerechten grillen op een hoge temperatuur? Kies dan voor direct grillen. Wil je echter wat langer de tijd nemen voor een groot stuk vlees, zonder dat het zwart blakert? Dan is indirect grillen geschikter.
  • Vlammen van een BBQ op gas moeten blauw zijn en gelijkmatig over de brander zijn verdeeld. Zijn ze geel? Zet dan onmiddellijk de barbecue uit. Gele vlammen kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen en worden meestal veroorzaakt door defecten aan onderdelen van de gasbarbecue of door slechte schoonmaak.
  • Het schoonhouden van jouw gasbarbecue van Weber is erg belangrijk. Dit maak je een stuk makkelijker door gebruik te maken van een handige barbecuehoes. Dit houdt de barbecue vrij van stof, vuil en ongedierte en beschermt de barbecue bovendien tegen weer en wind.
     

De beste gasbarbecues van Weber

Op zoek naar een nieuwe gasbarbecue van Weber of een ander vooraanstaand merk? Toptuincentrum heeft alles wat je zoekt in het assortiment. Kies uit verschillende merken, modellen en accessoires. Een gasbarbecue kopen doe je bij Toptuincentrum. Vragen? Onze medewerkers helpen jou graag.