Klimplanten

Klimplanten

Clematissen, klimfruit, blauweregen er zijn veel verschillende soorten klimplanten verkrijgbaar. Breng gemakkelijk sfeer en volume in je tuin met prachtige klimplanten. Je fleurt er eenvoudig een kale muur, schutting of pergola mee op. Klimplanten zijn altijd een goed idee! Je versiert niet alleen je tuin, maar van klimfruit kun je bijvoorbeeld ook eten. Hoe leuk is het om fruit uit eigen tuin te eten? Het fijne aan klimplanten is dat je het eigenlijk op elke plaats kan planten of er zelfs een haag van kunt maken. Klimplanten zijn er in veel verschillende soorten. Zo heb je clematissen met mooie gekleurde bloemen, of klimplanten die in de winter prachtig groen blijven. Een leuke en gezellige afwisseling in je tuin, terras of balkon. Bekijk ons assortiment klimplanten hier.

KLIMFRUIT KLIMROZEN PASSIEBLOEM HEDERA KAMPERFOELIE CLEMATIS BLAUWEREGEN 

1 - 24 van 178 producten

Klimplanten kopen

De mooiste klimplanten bestel je eenvoudig bij Toptuincentrum! Met klimplanten kan je eenvoudig je muur of schutting veel leuker maken. Of je nou voor een groene plant gaat of een bloeiende plant, je tuin wordt gegarandeerd vrolijker van! 

Soorten klimplanten

Klimplanten zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Welke jij kies hangt volledig af van jouw persoonlijke voorkeur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor klimplanten waar bloemen aan groeien, of je kunt gaan voor een klimplant die het jaar rond mooi groen blijft. Gebruik klimplanten als afscheiding tussen tuinen of als decoratie aan een schutting. Binnen ons assortiment vind je een aantal bekende en minder bekende opties. We zetten ze voor je op een rij:

 

Klimplanten verzorgen

Het is belangrijk om je klimplant ieder jaar een keer goed te snoeien. Zo blijft de plant mooi vol. Maak voor het snoeien van de plant gebruik van een scherpe snoeischaar om schade aan de takken te voorkomen. Daarnaast kan het geleiden van je klimplant bevorderlijk zijn voor de groei hiervan, bind ze bijvoorbeeld vast op een aantal plekken om de plant te laten klimmen zoals jij dat wil. 
Bekijk onze informatie op de specifieke pagina's van de klimplanten voor extra informatie.

Onze duurzame werkwijze

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

Bekijk klimplanten in onze showroom!

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl