Hangplanten

Hangplanten

De hangplanten die veel mensen eerst associeerden met de jaren 70 zijn de laatste jaren helemaal terug en bijna niet meer weg te denken uit het moderne interieur. Een hangplant is een plant die in een hangende pot is geplant. Met draden en/of een haak hangt de hangplant binnen aan het plafond, de vensterbank of ergens anders in huis. Hangplanten zijn leuk in iedere kamer, naast hangplanten in de woonkamer kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een hangplant in de badkamer.

ALLE KAMERPLANTEN GROTE PLANTEN GROTE BLADEREN LUCHTZUIVEREND DIERVRIENDELIJK

Hangplant binnen

Sommige mensen houden van bloeiende hangplanten binnen, waar anderen meer fan zijn van groene planten. Natuurlijk hoef je niet te kiezen en kun je ook gaan voor verschillende soorten hangende kamerplanten. Bij Toptuincentrum verkopen wij diverse soorten hangende planten voor een scherpe prijs. Zoek je een plantje voor in de schaduw of wil je juist een hele grote hangplant aanschaffen? Bekijk het volledige aanbod en kies een van de vele hangplant soorten.

Hangplanten ophangen en verzorgen

Wanneer je een hangpot en plant hebt aangeschaft is het tijd om deze op te hangen. Het ophangen van deze planten kan soms best een klus zijn. Het is sowieso verstandig om een hangende plant ergens op te hangen waar je er makkelijk bij kunt, zodat je deze wel gewoon water kunt geven. Hoeveel water een hangplant nodig heeft, hangt ervan af waar deze zich bevindt. Krijgt jouw hangplant weinig licht? Dan heeft deze minder water nodig dan als je een plant hangt in de volle zon. Tip van ons: ga voor luchtzuiverende hangplanten, deze planten maken de lucht schoon die jij inademt en zijn dus extra goed om in huis te hebben!

Goedkope hangplanten kopen bij Toptuincentrum

Voor kleine of grote kamerplanten ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Toptuincentrum vind je voordelige hangplanten en andere kamerplanten die wij bij jou thuis komen afleveren. Bekijk ook ons aanbod hangpotten waar je de hangplanten in kunt hangen. Bestel direct jouw nieuwe hangplanten voor een voordelige prijs bij Toptuincentrum.nl!