Zoeken bij Toptuincentrum

Nieuws

Moederdag cadeau tips

Heb jij tips nodig voor leuke moederdag cadeautjes? Lees dan snel verder en hopelijk krijg je door het lezen van deze blog wat inspiratie!     

...Lees meer...
Barbecue assortiment

Ben jij een echt barbecue mens en sta jij het liefst heel de zomer voor de barbecue te grillen? Of misschien ook wel in de winter? Dan is deze blog erg leuk om te lezen! Wij Toptuincentrum beschikken namelijk over een heleboel barbecues! Dus ben je toevallig nog opzoek naar een nieuwe barbecue of vind je het gewoon erg interessant om te lezen, lees dan gerust verder!         

...Lees meer...
Tips voor het verpotten van jouw kamerplant (4 tips)

Is het tijd om jouw mooie kamerplant te gaan verpotten, maar heb je geen idee hoe je dit zou moeten doen? Lees hier dan wat tips om ervoor te zorgen dat je jouw kamerplant op een goede en makkelijke manier kan verpotten.

...Lees meer...
Tips voor het verzorgen van jouw kamerplanten! (5 tips)

Heb je net een nieuwe mooie kamerplant gekocht, of heb je een kamerplant thuis staan waarvan je niet zo goed weet hoe je deze het beste kan gaan verzorgen? Lees dan snel verder. In dit artikel staan verschillende tips over het verzorgen van jouw kamerplanten. Met deze tips kun jij gelijk aan de slag gaan!

...Lees meer...
Cheetah trend

De cheetah trend werd in 2020 geïntroduceerd en is ook in 2021 niet meer weg te denken. Sinds de trend begon zijn er verschillende vormen en maten op de markt gebracht. Daarom wil ik jullie vandaag mee nemen in onze collectie van deze te gekke vazen. Onze Cheetah glascollectie bestaat uit een lijn van mondgeblazen vazen en waxinelichthouders. Ook zijn de cheetah vazen in verschillende kleuren beschikbaar. Laten we gaan kijken!

...Lees meer...
De interieurtrends van 2021

Nu het nieuwe jaar al een tijdje van start is kun je niet achter blijven met de nieuwste interieurtrends. Zin om je interieur weer een nieuwe boost te geven maar weet je alleen niet helemaal hoe? Dan mag je deze blog niet voorbij laten gaan.

...Lees meer...
De woontrends van 2021

Inspiratie nodig voor je woonkamer in te delen? In deze blog staan een aantal leuke woontrends van 2021. Lees de blog eens door en misschien heb je wel een stuk meer inspiratie na het lezen van de blog..  

Lees meer...
De trends op het gebied van tuinmeubelen 2021

Het goede weer is op komst en er is geen beter moment om nu je tuinplannen te maken voor de aankomende lente en zomer. Een prachtig tuinmeubel mag niet missen in je tuin of op je balkon. Benieuwd wat de trends zijn op het gebied van tuinmeubelen dit jaar? Dan mag je deze blog niet missen.

...Lees meer...