Zoeken bij Toptuincentrum

Nieuws

3x kamerplanten voor het ultieme nazomergevoel!

Kom je net terug van een heerlijke strandvakantie, heb je een fijne citytrip gemaakt of heb je dit jaar de ultieme campingvakantie gevierd? Dan zal het zeker even wennen zijn (geweest) om weer thuis te komen. Een straf is dat echter niet, zolang je je woning maar gezellig groen aankleedt! Zo houd je dat vakantiegevoel nét even wat langer vast. Om je op weg te helpen bij het omtoveren van je huis in een nazomers groenspektakel zetten we graag drie tropische types in de spotlight. Met deze kamerplanten is de zomer nog láng niet voorbij…

Lees meer...
Tags:
Top 5 mooiste kunstkerstbomen!

Kunstkerstbomen, ze zijn tegenwoordig nauwelijks te onderscheiden van echte kerstbomen. Een kunstkerstboom heeft geen naalduitval, dat scheelt een hoop stofzuigen! Daarnaast biedt een kunstkerstboom het voordeel dat je hem nauwelijks in elkaar zet, maar ook snel en eenvoudig kunt afbreken en opbergen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder! We zetten namelijk de 5 beste kun...

Lees meer...
Lemax Kersthuisjes

Ze zijn leuk om te bouwen én om naar te kijken, de kersthuisjes van Lemax. Er gaat niets boven een schitterend kerstdorp met leuke verlichting, kersthuisjes, sneeuw en figuren van Lemax. Zo'n kerstdorp brengt direct sfeer in je huis. Bij toptuincentrum.nl beschikken we over een groot en variërend aanbod van kersthuisjes van Lemax, daarom vertellen we je op deze pagina alles over dit merk. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

...Lees meer...
Kerstverlichting

 

...Lees meer...
Efteling kersthuisjes

Ben jij een echte Efteling fan? Dan zijn de Efteling kersthuisjes een echte musthave voor jou! Ben je benieuwd naar de kersthuisjes en wat deze allemaal kunnen? Lees dan snel verder.
...

Lees meer...
Slakken bestrijden, hoe doe je dat?

Zodra je teveel slakken in je tuin hebt is de balans van de biodiversiteit niet meer in evenwicht. Heb jij nou teveel slakken in huis en ben je benieuwd wat je tegen deze slibberige beestjes kan doen? Lees dan snel verder.
...

Lees meer...
Tags:
Toptuincentrum Top 4 fa(ke)forites

Geen groene vingers? Geen probleem. Kunstplanten to the rescue! Bekijk onze top 4 fa(ke)forites hier.

...Lees meer...
Tags:
5 musthaves voor in jouw huis

Heb je een nieuwe woning, of ben je zomaar opzoek naar nieuwe musthaves voor in jouw huis? Lees dan snel verder!
...

Lees meer...
5 voordelen van een ligbed in de tuin

Toe aan meer comfort in jouw tuin?  Lees hier de 5 voordelen van een ligbed!

...Lees meer...
Tags:
6 musthaves voor jouw tuin

De temperaturen stijgen buiten en het zonnetje komt door. In deze periode zit je steeds wat vaker in de tuin of op jouw balkon/terras. Zoek je nog naar leuke decoratie om jouw tuin, balkon of terras helemaal af te maken? Lees dan snel verder.
...

Lees meer...
Tags:
Wat doet een regenton en wat zijn de voordelen hiervan?

De naam zegt het natuurlijk zelf al een ‘regenton’. Regenwater wordt opgevangen uit de lucht en opgeslagen in een ton. Maar waar is dit precies goed voor?

...Lees meer...
Sfeer maken door tuinverlichting in de tuin

Zodra je aan een tuin denkt, denk je vaak aan: plantjes, groen, natuur en insecten. Tuinverlichting is dan ook niet het eerste wat in je opkomt, maar tuinverlichting is wel erg belangrijk! Wil je nou weten waarom? Lees dan snel verder.
...

Lees meer...
Tags: