Kerstboom piek

Kerstboom piek

Zonder een piek in je boom zal die nooit helemaal af zijn. Bij Toptuincentrum vind je naast de traditionele glazen pieken ook allerlei andere zoals sterren en Disney pieken. Het is leuk om jaarlijks een andere piek te kiezen, zo kan je blijven variëren met je kerstboom! Is jouw kerstboom al helemaal klaar met de feestdagen? Zo niet maak het dan af met een piek voor in de boom!

1 - 24 van 49 producten

Kerst piek

De kerst komt er weer aan, dus dat betekend dat je binnenkort jouw kerstboom alweer op kunt gaan zetten! Of je nou voor een echte of een kunstboom gaat, een piek maakt iedere boom af! In ons assortiment vind je klassieke pieken, maar ook speciale pieken zoals kerststerren en zelfs een piek van Mickey & Minnie Mouse. 

Piek voor in je kerstboom

Een piek maakt deel uit van de versiering van je (kunst)boom. Een piek wordt altijd bovenin de boom geplaatst waardoor de piek het hoogste punt van je boom is. De laatste jaren zijn pieken in de vorm van een ster of zelfs een engel steeds populairder geworden. De originele kerstboom pieken waren zelfs altijd in de vorm van een ster! Toch is het maar net waar je voorkeur naar uit gaat. Daarnaast heb je nog de keuze uit een glazen of kunststof piek. Een kunststof piek is perfect voor als je nog kleine kinderen hebt of huisdieren. Het zou natuurlijk zonde zijn als je piek kapot zou gaan.