Kunstplanten

Kunstplanten zijn een geweldige uitkomst voor mensen zonder groene vingers. Planten geven sfeer en uitstraling aan je woonkamer, maar het verzorgen is soms een hele verantwoordelijkheid. Met onze kunstplanten kan jij gewoon genieten van groen in huis. Stop het gedoe met watergeven, plantenvoeding en bruine bladeren. Houd jij van kleur in je woning? Bekijk dan ons aanbod bloeiende kunstplanten. Daarnaast hebben we ook nog grote kunstplanten. Deze zijn minimaal 150+ cm groot en vormen een echt eyecatcher. Ben jij op zoek naar kunstplanten die bijna niet van echt te onderscheiden zijn? Bekijk hieronder het aanbod:

1 - 24 van 175 producten

Voordelen van kunstplanten

Binnenpotterie voor kunstplanten in Den BoschMisschien hebt u nog wel helemaal niet gedacht aan het kopen van een kunstplant. Dat is zonde, want onze kunstplanten  bieden veel voordelen ten opzichte van gewone kamerplanten:

  • kunstplanten worden niet ziek en gaan niet dood;
  • waar kamerplanten er op een gegeven moment niet meer zo mooi uitzien, behouden kunstplanten hun ‘verse’ uitstraling;
  • kunstplanten zijn, anders dan echte planten, overal neer te zetten. U hoeft geen rekening te houden met lichtinval of luchtvochtigheid;
  • kunstplanten vergen nauwelijks onderhoud. Wellicht moet u ze af en toe even afstoffen, maar verder bent u er geen tijd aan kwijt;
  • aangezien kunstplanten een lange levensduur kennen, is het kopen van deze planten financieel aantrekkelijker dan het kopen van kamerplanten.

Wat kunstplanten toevoegen aan uw interieur

Waar een tijdje terug niemand iets van ze moest hebben, zijn kunstplanten momenteel bezig een opkomst te maken. Dat komt omdat steeds meer mensen inzien dat kunstplanten heel veel mogelijkheden bieden voor sfeer en interieur. Aangezien ze niet verouderen of uitvallen, zorgen ze voor een strakke uitstraling. Ideaal als u planten op kantoor wilt plaatsen, maar wilt voorkomen dat ze binnen de kortste keren verwelken, omdat uw collega’s ze vergeten water te geven. Een grote monstera of areca palm is een echte eyecatcher die uw klanten en/of gasten zeker zullen waarderen. Wilt u wat meer kleur aanbrengen in huis? Kies dan voor een phalaenopsis of orchidee. Deze hebben dezelfde mooie kleuren als echte kamerplanten, maar blijven, anders dan echte planten, het hele jaar door bloeien. Bekijk al onze kunstplanten in Den Bosch en ontdek welke plant iets kan toevoegen aan uw woning.

Kunstplanten kopen bij Toptuincentrum

Zo lijken jouw kunstplanten net echt

Van goedkope kunstplanten zie je vaak gelijk dat ze nep zijn. Investeer daarom in de wat duurdere planten om er zeker van te zijn dat u iets goeds in huis hebt gehaald. Stof uw planten daarnaast regelmatig af. Gebruik daarvoor gewoon een sopje met water en afwasmiddel. Echte planten worden namelijk niet zo snel stoffig, omdat u ze vaak water geeft. Vergeet ook niet om een geschikte pot te kiezen. Bekijk ons assortiment binnen potterie en ga voor een mooie bloempot die iets groter is dan de plant zelf. Vul het bovenste stukje van de pot op met wat aarde of mos, zodat het net lijkt alsof de plant in echte aarde staat. Bekijk ons hele assortiment kunstplanten in Eindhoven en sta versteld van hoe echt deze eruitzien. 

Waar kan je kunstplanten kopen?

Kunstplanten koopt u snel en eenvoudig in onze webshop of koop uw kunstplanten in Brabant, bij tuincentrum Groenrijk Den Bosch. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan kunstplanten, van een orchidee tot een Monstera. Zoekt u een grote kunstplant, omdat u een lege ruimte in uw woonkamer wilt opvullen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen kunstplanten in allerlei soorten en maten om zo uw woonkamer meer sfeer te geven. En omdat deze plant geen verzorging nodig heeft, blijft de plant mooi en een echte eye-cather in uw woonkamer. 

Een groen huis met kunstplanten 

Geef uw huis meer gezelligheid en sfeer mee door groen toe te voegen aan uw interieur. Kunstplanten vallen meteen op in uw huis en geven uw woning een gezellige sfeer waar u naar op zoek was. Met een paar kunstplanten in uw woonkamer creëert u een nieuwe frisse uitstraling zonder dat u hier werk aan heeft. Kunstplanten zijn ideaal als u geen groene vingers heeft of gewoon geen tijd heeft om uw planten te verzorgen. Kies daarom voor kunstplanten als u uw woonkamer nieuw leven in wilt blazen en in een gezellig huis wilt thuiskomen. 

Shop hier uw groene kunstplanten