Klimfruit

Klimfruit

Klimfruit het ziet er super gezellig uit en door middel van deze klimplanten kun je ook gemakkelijk je eigen fruit kweken. Klimfruit zijn mooie en decoratieve planten voor in je tuin, terras of balkon en daarnaast pluk je er dus ook letterlijk de vruchten van. Let op niet al het fruit van de klimfruit planten zijn eetbaar. 

We hebben verschillende soorten klimfruit, ga jij voor een kiwiplant of toch liever voor een bosbes klimplant? Bekijk ons uitgebreide assortiment klimfruit hier:

KLIMPLANTEN BOSBES BRAAM DRUIF KIWIPLANT SIERBES

1 - 24 van 30 producten

Klimfruit kopen

Bij Toptuincentrum vind je klimfruit in allerlei soorten, smaken en maten. Klimfruit is niet alleen erg lekker, het bloeit ook nog erg mooi! Klimfruit is een erg leuke en mooi oplossing om je kalen muren en schuttingen mee te bedekken. Zo fleurt je tuin helemaal op en heb je nog lekker fruit ook! 

Klimfruit onderhoud

Als je een keer per jaar je klimfruit geleidt zal het altijd mooi en vol in bloei staan. Al ons fruit houd van een hoog zon gehalte, hoe meer zon hoe zoeter je fruit zal worden! Zorg er ieder jaar voor dat je klimfruit op tijd gesnoeid is, anders groeit het niet zo goed als het jaar ervoor! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl