Staande Parasols

Staande parasols

Met de warme zomerdagen is een staande parasol een echte uitvinding. Het geeft verkoeling en schaduw, iets dat je af en toe echt even nodig hebt. Ook met kinderen is het belangrijk om ze af en toe te laten afkoelen in de schaduw. Je kunt uit verschillende soorten parasols kiezen, maar de staande parasol is echt ideaal. Toptuincentrum heeft een ruim assortiment van parasols verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE PARASOLS ZWEEFPARASOLS SCHADUWDOEKEN PARASOLHOEZEN PARASOLVOETEN

1 - 24 van 67 producten

Het gemak van een staande parasol

Ben jij een echt buitenmens en vind je het heerlijk om in de tuin te zitten, maar zoek je soms wat schaduw? Dan mag een staande parasol zeker niet ontbreken. Deze parasols hebben een waterafstotend doek en zijn van het materiaal polyester gemaakt. De doeken beschermen tegen 50+ UV stralingen. Daarnaast heb je de parasol snel neergezet en ook weer snel opgeruimd: ideaal! Doordat de voet vaak los is, kun je de staande parasol ook weer gemakkelijk opbergen en neemt deze weinig plek in. Dit type parasol is ook perfect als balkon parasol. We raden je alleen wel aan om de parasol niet te gebruiken bij harde wind en om het in de winter goed op te bergen. Het is niet goed voor het materiaal om door weer en wind buiten te staan. Wat hierbij ook heel handig is, is een parasolhoes. Hier berg je de parasol makkelijk en veilig in op. 

Het verschil tussen een staande parasol en een zweefparasol 

Een staande parasol en een zweefparasol zijn beide populaire opties om schaduw te creëren in de tuin of op het terras. Een staande parasol heeft een centrale paal die in de grond of in een voet wordt geplaatst, terwijl een zweefparasol aan de zijkant van het doek wordt ondersteund door een aparte arm die aan een paal of muur wordt bevestigd. Het grootste verschil tussen de twee is de aanpassing die je kunt doen om schaduw te creëren. Met een standaard parasol kan de schaduw worden aangepast door de hoek van de parasol te veranderen. Daarom wordt deze parasol ook wel een parasol met knik genoemd. Met een zweefparasol pas je de schaduw aan door de arm in verschillende richtingen te bewegen.

staande parasols

Allerlei varianten staande parasols

Bij Toptuincentrum hebben we allerlei varianten staande parasols in ons assortiment. Allereerst kun je kiezen uit verschillende kleuren. Zo kun je kiezen uit een aantal standaard kleuren, zoals een zwarte parasol, een witte parasol of een beige parasol. Wil je wat meer kleur aanbrengen? Kies dan voor een groene, rode of blauwe parasol! Ook kun je kiezen uit diverse vormen. Zo hebben we een aantal mooie rechthoekige en vierkante parasols in ons aanbod.

Bestel snel jouw staande parasol bij Toptuincentrum 

Wil je snel een fijne staande parasol? Dan moet je bij Toptuincentrum zijn. Bestel jouw favoriete parasol en geniet van een heerlijke warme dag in de schaduw. Doordat ons aanbod groot is, vind je altijd eentje die past bij jouw tuin.