Staande Parasols

Staande parasols

Een staande parasol is een ware uitkomst op warme zomerse dagen. Allereerst uiteraard in verband met de oplopende temperatuur. Daarnaast is een parasol een goede investering met het oog op je gezondheid. Het is namelijk niet gezond om de hele dag in de zon te zitten. Een staande parasol geeft schaduw en voorkomt verbranding, zonnesteek of erger. Op zoek naar een staande parasol? Toptuincentrum heeft een ruim assortiment van staande parasols verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en materialen. Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE PARASOLS ZWEEFPARASOLS STAANDE PARASOLS SCHADUWDOEKEN PARASOLHOEZEN PARASOLVOET

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 69 producten

Staande parasol kopen?

Ben jij een echt buitenmens en vind je het heerlijk om in de tuin te zitten, maar zoek je soms naar wat schaduw? Dan mag een parasol zeker niet ontbreken. Deze parasols hebben een waterafstotend doek en zijn van het materiaal polyester gemaakt. De doeken beschermen tegen 50+ UV stralingen. We raden je aan om de parasol niet te gebruiken bij harde wind en om het in de winter goed op te bergen, aangezien het niet goed is voor het materiaal om door weer en wind buiten te staan. Wij raden je dan ook aan om de parasol in een beschermhoes op te bergen.

Showroom

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met onder andere: picknickbanken, picknicktafels, tuintafels, tuinstoelen en nog veel meer tuinmeubels! Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl