Tuinstoelen Outlet

Tuinstoelen Outlet 

Vind in ons ruime assortiment een tuinstoel die past bij je tuin, terras of veranda. Onze outlet tuinstoelen zijn stuk voor stuk nieuwe stoelen, maar tegen een outlet prijs! Wij bieden betaalbare tuinmeubelen aan, maar vinden het wel belangrijk om een goede kwaliteit te leveren. Koop je een toptuincentrum tuinstoel, dan kun je hier jaren mee vooruit.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 42 producten

Een tuinstoel met of zonder kussens?

In de outlet van Top Tuincentrum vind je een heel divers aanbod aan goedkope tuinstoelen met, of zonder tuinkussens. Maar wanneer kun je nu het beste kiezen voor een stoel met een kussen en wanneer is een tuinstoel zonder kussen een betere optie? Het is belangrijk om te kijken naar de ruimte die je tot je beschikking hebt. Het is van belang om de tuinkussens op te kunnen bergen wanneer je er geen gebruik van maakt. Hiervoor kun je kasten gebruiken of speciale opbergboxen, maar daar moet je wel de ruimte voor hebben. Kies in dat geval dus eerder voor tuinstoelen zonder kussens. 

Diverse trendy stijlen outlet tuinstoelen bij Top Tuincentrum

Binnen onze tuinstoelen outlet heeft iedereen kans van slagen. Of je nu op zoek bent naar meubelen in de bohemian-, Scandinavische-, moderne- of industriële stijl. Je vindt het in onze outlet voor een scherpe prijs. Zo hebben wij stoelen in neutrale tinten of in felle kleuren. Kies voor stoelen met ronde of hoekige vormen, met hoge- of lage poten en met een dichte rugleuning of een van verweven touw. De keuze ligt bij jou. Bij Top Tuincentrum gaan we mee met de trendy stijlen van nu, maar zorgen we er ook voor dat oudere stijlen aanwezig blijven in ons aanbod. Zo is er voor ieder wat wils. Weet je niet goed waar je naar op zoek bent of welke stijl mooi zou staan in jouw tuin? Vraag dan advies aan één van onze bekwame medewerkers.   

Verstelbare rugleuningen, inklapstoelen en hangstoelen

Zo verschillend als stoelen voor het interieur binnen kunnen zijn, zoveel verschillende mogelijkheden zijn er ook voor buiten. Kies bijvoorbeeld voor een hangende egg chair waarin je in de lucht bungelt en rustig een boekje kunt lezen. Andere opties zijn onze verstelbare stoelen en inklapstoelen. Beide hebben zo hun eigen voordelen. Het verschil tussen deze twee stoelen zit hem in dat de inklapstoelen makkelijk opgeborgen kunnen worden en weinig ruimte innemen. Vaak komen deze ook zonder kussens omdat ze zelf al van vrij zacht materiaal gemaakt zijn. De tuinstoelen met een verstelbare rugleuning dienen vaak als toevoeging aan een tuinset. Deze zijn dus ook wat grover, kunnen niet helemaal ingeklapt worden en zijn voorzien van zachte kussens. 

Tuinstoelen, maar ook voor binnen! 

Sommige tuinstoelen zijn exclusief voor buiten bedoeld, omdat ze dan samengaan met een set of simpelweg niet gemaakt zijn voor in een woonkamer. Daarentegen zijn er ook tuinstoelen die wèl binnen gebruikt kunnen worden. Zo staan hangende stoelen, draadstoelen en kuipstoelen ook binnen erg leuk! Ze kunnen gebruikt worden als bureaustoel, eetstoel of gewoon als decoratieve stoel. 

Bekende merken in onze tuinstoelen outlet

Wij bieden de kwalitatief sterkste werken aan van bekende tuinmeubel merken zoals: