Blauwe Regen - Wisteria

Blauweregen - Wisteria

Op zoek naar een natuurlijke versiering voor je tuin, balkon of terras? Dan is de Blauweregen ook wel Wisteria genoemd de perfecte oplossing. De klimplant heeft prachtige grote trossen bloemen in vaak een blauwe of paarse kleur. Ga je een blauwe regen planten dan is het belangrijk dat je deze begeleid door middel van een plantenklem of een gaaspaneel.

 KLIMFRUIT KLIMROZEN KAMPERFOELIE PASSIEBLOEM HEDERA CLEMATIS TOSCAANSE JASMIJN

Blauwe regen kopen

Misschien wel een van de bekendste klimplanten: blauwe regen. De grote lange bloemtrossen fleuren je tuin helemaal op In het voorjaar staat je blauwe regen altijd vol in bloei. Blauwe regen van Toptuincentrum ontvangt u altijd in een pot zodat u deze gemakkelijk kunt planten.

Blauwe regen onderhoud

Deze klimmer staat graag half in de schaduw en heeft nog liever extra veel zon. Een blauwe regen heeft een goede ondersteuning van een muur, pergola of schutting nodig. Het beste is om de blauwe regen in het voorjaar te snoeien en in de zomer om te voorkomen dat de klimplant gaat woekeren. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl