Zwembad Chloor

Zwembad Chloor

Je zwembad schoon houden? Dan mag je zwembad chloor niet missen. Chloor zorgt ervoor dat het zwembad niet groen word, dit komt doordat zwembad chloor bacteriën en schimmels dood. Wel moet je ervoor zorgen dat chloor en het water een goede verhouding heeft en op peil blijft. Wij hebben verschillende chloor tabletten, chloordispensers en chloortestsets. 

Zwembad chloor kopen

Bij Toptuincentrum vindt u allerlei soorten chloor voor in uw buiten zwembaden. Door af en toe chloor in uw zwembad te doen bent u er zeker van dat uw zwemwater continu gedesinfecteerd wordt. Voor kleinere buitenzwembaden verkopen wij ook kleinere tabletten. Zo heeft u ook voor de kleinste zwembaden een constant goede verdeling. Naast zwembaden zijn de chloortabletten ook geschikt voor jacuzzi's. 

Helder en schoon water

Chloor voor uw zwembad is een perfect reinigingsmiddel. Let wel altijd op dat u de juiste hoeveelheid gebruikt anders kunt u gezondheidsklachten krijgen. Wilt u zeker zijn van de juiste dosering? Kies dan voor chloortabletten. Daarnaast is het van belang om de pH waarde van het zwembadwater regelmatig te controleren.