Weber kamado barbecues

Weber Kamado barbecue

Een Weber Kamado barbecue biedt jou de perfecte combinatie van een bolvormige kamado barbecue en het topmerk Weber. De Weber summit is niet zomaar een barbecue, in deze Weber kamado kan de temperatuur perfect onder controle gehouden worden, waardoor alle gerechten perfect gaar worden. Wil jij goedkoop een Weber Kamado barbecue kopen? Bekijk hieronder het aanbod:

ALLE BARBECUES   GASBARBECUES  KERAMISCH  ELEKTRISCH  PELLET GRILL   ACCESSOIRES

1 - 1 van 1 producten

Houtskool Barbecue Weber Summit Kamado E6

Hoewel de Summit Weber een compacte, ronde vorm heeft is deze zeker niet klein. De barbecue heeft een grilloppervlak met een diameter van 61 centimeter. Op die manier kan je veel producten tegelijkertijd grillen op de barbecue. De keramische binnenkant van de Weber Summit grill zorgt ervoor dat de temperatuur binnenin perfect geregeld wordt, waardoor deze keramische barbecue Weber een ideale outdoor kookstation is. Toch is de barbecue niet alleen in te zetten wanneer je veel eters over de vloer hebt. Dankzij het makkelijk te verplaatsen houtskoolrooster kun je de kamado binnen no-time omtoveren in een reguliere houtskoolbarbecue.

Houtskool Barbecue Weber Summit Kamado S6

Naast de reguliere Weber Kamado E6 heeft het merk ook een uitgebreider model, de E6 uitgebracht. Deze Weber keramische barbecue bevat een blad waar je ingrediënten op kunt snijden, prepareren of uitserveren. Gerechten bereiden op de barbecue was nog nooit zo makkelijk! Hoewel de Summit geen gasbarbecue is, heeft deze wel een handige gasontsteking, die de barbecue met één klik op de knop aansteekt. Eigenlijk heeft Weber met de Summit barbecue dus het beste van een houtskoolbarbecue, een kamado en een gasbarbecue samengevoegd om tot de perfecte barbecue voor alle gelegenheden te komen. Met andere woorden, de perfecte barbecue voor in jouw tuin!

Weber Kamado barbecue kopen bij Toptuincentrum.nl

Bij Toptuincentrum verkopen wij diverse tuinartikelen online. Wij hebben diverse barbecues in ons assortiment, van The Bastard Kamado tot gasbarbecues van Boretti en Houtskoolbarbecue van Weber. Wil je voor de aanschaf de barbecue in het echt bekijken? Dan nodigen wij je van harte uit in onze showroom, gevestigd in GroenRijk Den Bosch. Natuurlijk kun je de barbecue ook direct bij ons bestellen in de webshop, waarbij deze binnen een of twee werkdagen bij je thuis geleverd wordt. Bestel dus direct een Weber Kamado Barbecue bij Toptuincentrum.nl!