Zwembad Onderhoudset

Zwembad Onderhoudset

Een zwembad brengt een hoop waterpret tijdens de warme dagen. Nu brengt een zwembad wel onderhoud met zich mee, met de onderhoudssets van toptuincentrum is dit erg gemakkelijk.

1 - 1 van 1 producten

Zwembad onderhoud handmatig

Het onderhouden van je buitenzwembad hoeft helemaal niet veel tijd te kosten, zolang je het goed bijhoudt. Dan heb je uiteindelijk ook weer meer tijd om lekker te zwemmen. De bodem en zijkanten van het zwembad zijn het belangrijkste om goed schoon te houden, hier ontstaat anders kalk en vuil. Met een wand en bodemborstel maak je de wand en bodem eenvoudig schoon. Daarnaast kun je met een schepnet bladeren, takjes etc. uit het water scheppen. 

Zwembad onderhoud met hulp

Met een elektrische bodemstofzuiger maak je het jezelf een stuk makkelijker! De zwembadstofzuigers kunnen helemaal onder water. Met een elektrische stofzuiger wordt het schoonmaken van de bodem en wanden een leuke klus!

Zwembad onderhoud automatisch

Wil je helemaal voor gemak gaan? Kies dan voor een zwembadrobot. Deze robot maakt in redelijke korte tijd je zwembad bodem en randen helemaal schoon. De robot weet precies welke plekjes die nog niet heeft gehad in je zwembad, ideaal dus!