Eurotrail barbecuehoezen

Eurotrail barbecuehoezen

Bescherm je barbecue tegen alle soorten weersomstandigheden met een Eurotrail BBQ hoes. Deze duurzame barbecue hoezen zijn een perfect alternatief voor de originele Weber barbecuehoezen. Bij een Eurotrail barbecuehoes krijgt u standaard een handige opbergtas erbij. Alles wat je nodig hebt om jouw barbecue tegen weer en wind te beschermen! Wil jij een Eurotrail barbecuehoes kopen? Bekijk hieronder het aanbod: 

Eurotrail barbecuehoes kopen

Bescherm je barbecue tegen alle soorten weersomstandigheden met een Eurotrail BBQ hoes. Deze duurzame barbecue hoezen en draagtassen houden je barbecue het hele jaar lang droog, veilig en in perfecte staat: in je tuin, op je terras of over je schouder. Deze hoezen zijn geschikt voor vele Weber BBQ's. 

Welke Eurotrail barbecuehoes is geschikt voor mijn Weber barbecue?

Eurotrail Barbecuehoes 75cm  --> Weber Spirit en gasgestookte grills

Eurotrail Barbecuehoes 122cm --> Weber Q, Char Q, Baby Q, Q100/1000 series en Q 200/2000 series

Eurotrail Barbecuehoes 130cm --> Weber Q, Char Q, Baby Q, Q100/1000 series en Q 200/2000 series

Eurotrail Barbecuehoes 132cm --> Weber Spirit 300 series & 220 gas grills

Eurotrail Barbecuehoes 147cm --> Weber Q, Char Q, Baby Q, Q100/1000 series en Q 200/2000 series

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl