Opbergsystemen

Opbergboxen voor de tuin

Bij Toptuincentrum vind je een uitgebreid assortiment aan opbergboxen voor je tuin. Of je nu op zoek bent naar een handige kussenbox, een duurzame keter opbergbox, een stijlvolle tuinbox of een klassieke tuinkist, wij hebben de perfecte oplossing om je buitenruimte netjes en georganiseerd te houden. Een opgeruimde tuin is een opgeruimd hoofd, dus bekijk ons aanbod of kom langs in de showroom en bestel snel jouw opbergbox voor in de tuin. Zo geniet jij weer heerlijk in jouw achtertuin!

1 - 22 van 22 producten

Waar kun je een opbergbox voor gebruiken?

Wanneer je op zoek bent naar een opbergbox voor in de tuin, dan zijn er verschillende varianten waar je uit kunt kiezen. Hierbij moet je niet alleen denken aan het formaat van de opbergbox, maar ook aan de functie. Door deze verschillende varianten zit er altijd wel iets bij wat perfect past bij jouw smaak én tuin! We zetten de meest voorkomende opbergboxen voor in de tuin op een rij.

Kussenbox om alles in op te bergen

Allereerst heb je een kussenbox. Dit is een rechthoekige opbergbox waar je gemakkelijk je tuinkussens, palletkussens of tuinstoelkussens in kwijt kunt. Zo weet je zeker dat de kussens droog opgeborgen zijn na een relaxte dag in de tuin. 

Tuinbox voor het grotere materiaal

Een tuinbox is de perfecte keuze voor als je op zoek bent naar een compacte opbergbox voor in de tuin. Ideaal voor het bewaren van grotere spullen, zoals gereedschap, tuinaccessoires of zelfs planten. Met een tuinbox als opbergbox, bespaar je ruimte in je tuin. Wie wil dat nou niet?

Stevige tuinkist

Je kunt ook kiezen voor een tuinkist. Deze is vaak gemaakt van hardhout of kunststof. Een tuinkist heeft vaak een zelfsluitende deksel en is ideaal om te gebruiken als opbergbox in je tuin. Zorg voor een opgeruimde tuin met een van onze opbergboxen.

Kies voor sterk materiaal, kies voor keter opbergboxen 

Voor opbergboxen in de tuin is het van belang dat het materiaal waterdicht is en bestand is tegen alle weertypes. Om die redenen worden opbergboxen vaak van keter gemaakt. Keter is een merknaam dat gespecialiseerd is in het produceren van tuinmeubelen, opbergoplossingen en andere producten voor buitenruimtes. Opbergboxen van keter zijn gemaakt van kunststofmaterialen. Deze opbergboxen zijn vooral geliefd om hun duurzaamheid, weerbestendigheid en functionele ontwerpen. Met een opbergbox van keter kies je dus niet alleen voor je eigen, maar ben je ook nog eens duurzaam bezig. Win-win! 

Op zoek naar een opbergbox voor in de tuin? Kijk bij Toptuincentrum

Bij Toptuincentrum vind je de beste opbergboxen voor in de tuin. Dat allemaal voor een scherpe prijs. Onze opbergboxen zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee, zodat je lang en zorgeloos kunt genieten van je opbergboxen. Wil je de opbergboxen in het echt komen bekijken? Kom dan naar onze showroom in tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Wil je ook nog andere tuinmeubel accessoires, zoals tuinkussens of onderhoudsproducten? Ook dan zit je bij ons op de juiste plek!

Tuinmeubelhoes

 TuinstoelkussensOnderhoudsproducten