Kerstverlichting

Verlicht jouw huis, boom of tuin met de Toptuincentrum kerstverlichting. Wij hebben speciaal voor jou allerlei verschillende soorten en maten kerstverlichting. Gaat jouw voorkeur uit naar LED verlichting of toch liever naar flikkerende lichtjes? Heb je nog een vuurkorf staan die verlicht moet worden? Ook daar hebben wij de perfecte vlamlichtjes voor.

Toon filters Verberg filters

Aantal lampen

 - 
Wis selectie
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 163 producten

Kerstverlichting in alle soorten en maten

Kerstverlichting koop je bij Toptuincentrum. Wij hebben alles om jouw huis, boom, tuin, muur en méér te verlichten in verschillende soorten en maten! Of je nu houdt van gekleurde lichtjes, flikkerende lampjes of een klassieke kerstverlichting, je vindt het bij Toptuincentrum. Laat je inspireren door het aanbod kerstverlichting in verschillende prijzen. Zo vind je altijd wat je zoekt. 
 

Waar op letten bij kerstverlichting kopen?

Het vinden van de juiste kerst verlichting kan soms lastig zijn. Er is namelijk zo veel keus: binnen verlichting, buiten verlichting en LED verlichting. Daarnaast zijn kerstlichtjes erg persoonlijk. Zo houdt de een van veel kleur en veel lampjes in de boom en wil de ander juist alleen maar geel gekleurde lampjes in de boom. Onze tip is dan ook: kijk rond in je woonkamer en vind jou stijl qua kerst verlichting. Heb je een redelijke neutrale woonkamer met veel wit? Dan zijn gekleurde lampjes zeker een aanrader! Is je woonkamer van zichzelf al gekleurd door bijvoorbeeld een blauwe muur? Kies dan voor strak witte lampjes. Zo krijg je geen kleurenallergie van je kerstverlichting. Maar de belangrijkste tip die wij je kunnen meegeven is: kies vooral wat je leuk vindt. Het is tenslotte kerst, een tijd van gezelligheid en vreugde om je heen. Wat voor lampjes je ook in de boom hebt hangen! 
 

Hoeveel lampjes heb ik nodig in mijn kerstboom?

Het is altijd lastig in te schatten hoeveel mapjes je nu precies nodig hebt. Het kan zo maar zijn dat je dit jaar een grotere boom hebt dan vorig jaar en dat de lampjes van afgelopen jaar dus niet meer voldoende zijn. Hou hier dus rekening mee bij het kopen van een kerstboom. De kerstboom dient natuurlijk helemaal verlicht te zijn, dus de lampjes dienen om de gehele boom te kunnen. Hou je van veel lichtjes dan is clusterverlichting misschien wel iets voor jou. Veel lampjes dicht op elkaar, zo lijkt het dus net alsof er meer lampjes in de boom hangen. 
 

Wat kost kerstverlichting aan stroomkosten?

Met de huidige stroomprijzen is het niet gek dat je vraagtekens zet bij het verbruik van kerstverlichting. Gelukkig valt dit in het geval van energiezuinige Led-verlichting ontzettend mee. Een kerstboom die 30 dagen lang 8 uur per dag aan staat, kost ongeveer 3 euro aan stroom.