Ligbedden

Ligbedden

Ga lekker relaxen in je tuin op je eigen ligbed die je eenvoudig bestelt bij Toptuincentrum. Kom helemaal tot rust in je tuin en geniet van de buitenlucht terwijl je languit ontspant. Toptuincentrum helpt je graag om jouw relaxmoment compleet te maken.

Toon filters Verberg filters
€   - 
Wis selectie
1 - 9 van 9 producten

Creëer je eigen relaxmoment met het juiste ligbed

Een ligbed is het tuinmeubelstuk bij uitstek om je te helpen ontspannen. Een aantal tips om het perfecte ligbed te vinden om jouw ontspannen moment echt helemaal zorgeloos te maken:

  • bepaal je budget. Leg van tevoren vast hoeveel je ongeveer uit wil geven en houd dit tijdens je zoektocht in gedachten;
  • kijk hoeveel ruimte je hebt. Een groot ligbed met alles erop en eraan is hartstikke leuk, maar heb je er wel plek voor? Wees realistisch en kijk goed naar de afmetingen van de aangeboden ligbedden;
  • ga na welke kleuren en materialen je al in je tuin terug ziet komen. Staan er al houten tuinbanken in je relaxhoek? Dan past een houten ligbed daar vast en zeker goed bij;
  • onderzoek de voor- en nadelen van de verschillende materialen die de revue passeren. Zo heeft hout een natuurlijke uitstraling, maar heeft het wel onderhoud nodig. Aluminium ligbedden vereisen weinig onderhoud, maar kunnen in de zon erg heet worden.

Tips voor het onderhoud van jouw houten ligbed

Met het juiste onderhoud gaat jouw ligbed, net als je hangstoelen en de rest van je loungeset, heel lang mee. Zoals eerder gezegd vergen houten tuinmeubelen best wat onderhoud. Hoe ga je te werk? Gebruik altijd een zachte borstel en speciale tuinmeubelreiniger om het oppervlak schoon te maken. Door een harde borstel te gebruiken loop je het gevaar de waslaag te beschadigen. Spoel het overtollige schoonmaakmiddel weg en laat je ligbed een dag drogen. Als je bed weer droog is, wrijf je hem in met tuinmeubelolie. Laat de olie een kwartiertje intrekken en neem het oppervlak vervolgens af met een doek.

Waar je hoogwaardige ligbedden vindt

Toptuincentrum biedt ligbedden aan van hoogwaardige merken en materialen. We adviseren je graag persoonlijk in ons tuincentrum, maar kunnen ons ook goed voorstellen dat online bestellen soms makkelijker is. Daarom leveren we jouw ligbed graag binnen 1 tot 2 werkdagen bij je af, zodat je binnen de kortste keren op je ligbed van het zonnetje ligt te genieten!