Led kaarsen

Led kaarsen 

Led kaarsen geven sfeer in huis en zijn ook nog eens perfect voor als er huisdieren of kleine kinderen in huis rondlopen, omdat ze erg veilig zijn. Geef jouw huis een warm uiterlijk met led kaarsen. Led kaarsen zijn ook buiten de periode erg gezellig om te gebruiken. Tijdens een warme zomeravond kunnen ze gemakkelijk in de tuin gebruikt worden. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar, omdat ze op batterijen werken.  

KERSTBOOMVERLICHTING IJSPEGELVERLICHTING KERSTFIGUREN DRAADVERLICHTING

Led kaarsen met bewegende vlam

Onze led kaarsen met bewegende vlam zijn niet van echte te onderscheiden! Zodra u de batterijen heeft geplaatst hebben de led kaarsen een hoog aantal branduren. Een aantal voordelen van led kaarsen is dat ze veiliger, makkelijker en schoner zijn als echte kaarsen. Het grootste voordeel is dat de led kaarsen veel veiliger zijn als echte kaarsen. Als er nu een kaars omvalt hoeft u nergens meer bang voor te zijn!

Led kaarsverlichting voor kerst

Bij Toptuincentrum vind je verschillende led kaarsen om je woning tijdens de feestdagen een extra warme sfeer te geven. Zo hebben we led kaarsen maar ook led waxinelichtjes, hoe leuk is dat! Met onze led kaarsen heb je nooit meer last van kaarsen die vervangen moeten worden gedurende de avond. Hiermee heb je altijd hetzelfde sfeervolle licht!

Showroom

Wil je deze led kaarsen liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast kunstkerstbomen alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstverlichting en decoratie voor je boom en tuin!