Appelboom

Appelboom

Ben jij dol op appels en vind je het leuk om je eigen fruit kweken? Dan is het leuk om een appelboom te planten in de tuin, terras of op je balkon. Appelbomen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je handappels, moesappels en najaarsappels. Plant de boom op een zonnige plek met aanplantaarde. Geef fruitvoeding en compost in het voorjaar, en compost in het najaar. Appelbomen kunnen worden gesnoeid tussen december en maart (niet tijdens vorstperiodes), jonge bomen liefst in maart. Snoei kruisende takken weg, en zijtakken die steil naast de stam omhoog groeien.

Is een appel niet jouw lievelingsfruit? Geen probleem, we hebben een uitgebreid assortiment fruitbomen:

PERENBOOM PRUIMENBOOM KERSENBOOM VIJGENBOOM BESSENSTRUIKEN DRUIVENSTRUIKEN KIWIPLANT

IN HET VOORJAAR WEER VERKRIJGBAAR

Appelboom kopen

Appelbomen zijn bekende bomen die je veel terugziet in tuinen. Dat er zoveel appelbomen staan komt omdat het een prachtig karakteristiek groeiende fruitboom is die lekker veel vruchten heeft. Daarnaast zijn er veel soorten appelbomen, dus de keuze is groot! Appelbomen zijn in verschillende vormen en smaken bij ons verkrijgbaar. De bekendste appelbomen die wij verkopen zijn de Elstar en de Jonagold.

  • Karakteristieke fruitboom
  • Lekkere zoete of zure varianten
  • Verkrijgbaar in verschillende vormen en smaken

Appelboom verzorgen

Het is belangrijk om te weten dat appelbomen het liefst op een zonnige plek staan of half in de schaduw. Bij droog en zacht weer kun je het beste de appelboom gaan snoeien. Houd er hierbij rekening mee dat alle takken zoveel mogelijk licht vangen. Zonder zon zal je appelboom minder groeien en minder lekkere appels geven. De maanden augustus tot en met oktober zijn het mees geschikt om je appelboom te oogsten. Vervolgens kun je de boom in december of januari gaan snoeien. Verder is het belangrijk om aan het einde van de winter je appelboom te bemesten. 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl