Clematis

CLEMATIS KLIMPLANT

Clematissen zijn planten voor een zonnige of half zonnige plek, maar aan de basis zijn ze kwetsbaar voor felle zon. Ze hebben goede vruchtbare grond nodig, die goed doorlatend is. Plant dus in aanplantaarde, of verrijk potgrond met flink wat compost. Geef ruim water tot het late najaar.

KLIMFRUIT KLIMROZEN PASSIEBLOEM HEDERA KAMPERFOELIE BLAUWEREGEN

1 - 24 van 94 producten

Clematis kopen?

Clematissen gebruiken hun bladsteeltjes om te klimmen: ze draaien hun bladsteeltjes om dunne takjes van andere planten, in de tuin gebruiken we meestal een metalen trellis. De latjes van een houten trellis zijn meestal zo breed, dat de bladsteeltjes te kort zijn om zich er om heen te winden.

Bedenk dat de betonnen fundering van een muur redelijk veel water ‘wegzuigt’, het is daarom verstandig om een clematis 25 centimeter van een muur te plaatsen, schuin wijzend naar de muur toe, zodat uiteindelijk zijn wortelkluit niet tegen de muur aan staat.

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl