Picknicktafels

Picknicktafels

Ben jij op zoek naar de perfecte picknicktafel? Dan ben je bij Toptuincentrum aan het juiste adres! We hebben een mooi aanbod aan tuintafels en daarom zal je altijd een tafel vinden die geschikt is. Zo hebben we dus ook mooie, stevige picknicktafels. Zie jij jezelf al genieten in het zonnetje onder het genot van een heerlijk hapje en drankje aan een van deze prachtige picknick sets? Bestel dan snel jouw favoriet!

1 - 2 van 2 producten

Picknicktafels van Polywood: wij zijn enthousiast

Bij Toptuincentrum vind je picknicktafels van polywood. Polywood is kunststof dat er uitziet als hout. Het is een duurzame en milieuvriendelijke tafel en ideaal voor buiten. Zo zitten er namelijk veel voordelen aan picknicktafels van polywood, namelijk:

  • Polywood is makkelijk in onderhoud. Met slechts water en een doek is je picknicktafel weer zo goed als nieuw.

  • Het materiaal is duurzaam en gaat jaren lang mee.

  • Een picknicktafel van polywood is goedkoper in aanschaf ten opzichte van echt hout.

  • Polywood is waterafstotend en kan 365 dagen buiten staan.

Creëer een fijne sfeer met jouw picknicktafel

Of je nu een gezellige lunch in de tuin wilt organiseren of een ontspannen middag met vrienden en familie wilt doorbrengen, onze picknicktafels bieden de perfecte setting. Bekijk ons assortiment en vind de picknicktafel die bij jou past! Bij Toptuincentrum vinden we het belangrijk dat onze tuinmeubelen comfortabel zijn, maar ook dat ze gezelligheid creëren. Jouw tuin moet een fijne plek zijn en daar helpen wij graag bij.

Stevige picknicktafels met een aluminium onderstel

De picknicktafels zijn gemaakt van polywood en hebben daarnaast een stevig aluminium onderstel. Dit zorgt voor de perfecte combinatie van duurzaamheid en een modern design. Met het aluminium onderstel ben je niet alleen verzekerd van een stevige basis voor de tafel, maar het zorgt er ook voor dat de picknicktafel licht van gewicht en roestbestendig is. Hierdoor heb je geen omkijken naar je tafel: ideaal in een land als Nederland waar niets zo onzeker is als het weer. 

De perfecte picknicktafel vind je bij Toptuincentrum

De picknicktafels bij Toptuincentrum hebben alles wat je zoekt. Een modern en mooi uiterlijk door het gebruikte materiaal polywood en daarnaast de stevigheid door het aluminium onderstel. Bekijk ons aanbod aan picknicktafels en ontdek de tafel die perfect aansluit bij jouw wensen en stijl van jouw tuin!