Campingstoel

Campingstoel 

Met de campingstoelen en strandstoelen van Toptuincentrum zit jij er gegarandeerd relaxed bij op de camping en op het strand! Leun lekker achterover en geniet van de zon, een boek en van je kinderen die aan het spelen zijn. 

Campingstoel kopen

Een campingstoel is ideaal om mee te nemen voor je vakantie om heerlijk te kunnen relaxen en te eten aan je kampeertafel. Al onze campingstoelen zijn inklapbaar en daarom eenvoudig om mee te nemen in je auto of in je caravan/camper. Van eenvoudige klapstoelen tot luxe comfortabele relaxstoelen, je vindt het hier allemaal!

Inklapbare campingstoelen

Ben je opzoek naar een functionele stoel om mee te nemen voor een dagje weg of naar de camping? Dan zijn de inklapbare campingstoelen ideaal! Waar je ook bent of naartoe gaat, onze inklapbare stoelen maken je dagje in de tuin, vissen of kamperen compleet. Om de juiste inklapbare stoel te kiezen is het belangrijk om rekening te houden met je postuur en lengte, je moet natuurlijk wel comfortabel kunnen zitten. Heb je lange benen? Kies dan voor een diepe en hoge zitting. Als je korte benen hebt geldt het tegenovergestelde. 

Strandstoeltje kopen

Opzoek naar een comfortabele strandstoel voor je vakantie? Ons assortiment bevat allerlei strandstoelen die geschikt zijn voor fanatieke strandgangers, maar ook als je graag een dagje op het strand wilt relaxen. Zo hebben wij voor ieder type strandganger de juiste strandstoel. 

Opvouwbare strandstoel

Een dagje strand is leuk, maar met een strandstoel wordt het nog relaxter! Hierdoor kan je even heerlijk ontspannen en je favoriete boek lezen. De strandstoelen zijn eenvoudig op te vouwen en dus makkelijk om mee te nemen en ook weer op te bergen.