Woodwick kaarsen

Woodwick Kaarsen

De geurkaarsen van Woodwick zijn altijd een goed idee om cadeau te geven, ze zijn stijlvol en van een hoge kwaliteit. Het leuke aan een geurkaars van Woodwick is dat deze niet alleen een heerlijke geur achterlaten, maar ze ook een knetterend geluid geven. Zo krijg je dus echt het gevoel dat je bij het kampvuur zit! Bekijk ons uitgebreide assortiment Woodwick kaarsen en bestel gemakkelijk online.

  

1 - 24 van 39 producten

Woodwick geurkaarsen kopen

Stijlvol en van hoge kwaliteit, daar staat Woodwick voor. De Woodwick kaarsen zorgen voor extra sfeer in de woonkamer of slaapkamer en branden voor een lange tijd. Doordat iedere kaars heeft zijn eigen karakter heeft kan je ze overal op de juiste plek in huis plaatsen. Er is bij Toptuincentrum een ruime keuze in geuren om een extra lichtpuntje te geven aan jouw huis! 

SHOWROOM VOOR MOEDERDAG CADEAUS

Het kan zo zijn dat je toch liever even een product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met: Lampe berger, woonaccessoires, Woodwick, kaarsen etc.! Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, bloemen, buitenplanten en veel meer!

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl