Barbecue onderhoud en reiniging

Barbecue onderhoud en reiniging

Barbecueën op een warme zomeravond zorgt altijd voor gezelligheid. Maar zodra alle gezelligheid erop zit houd je een vieze barbecue over. Om lang te kunnen blijven genieten van je barbecue is onderhoud en het schoonmaken ervan erg belangrijk. Wacht hier ook zeker niet te lang mee! Als je meerdere dagen in een week gaat barbecueën is het voldoende om na afloop een doekje over het rooster te halen.. Eens in de zoveel tijd is het nodig om je barbecue grondig schoon te maken. 

1 - 24 van 25 producten

Schoonmaakborstels

Een borstel is een handige tool om alle etensresten van je barbecue te verwijderen. De speciale barbecue borstels zorgen ervoor dat je roosters niet beschadigd raken. In combinatie met een barbecue reinigingsmiddel heb je extra lang plezier van je schone barbecue! 

 

Reinigingstools en producten

Bij Toptuincentrum vind je verschillende reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten voor een gegarandeerd schone barbecue. Geniet langer van je barbecue!

 

Lekbakjes

Aluminium lekbakjes zijn ideaal voor, tijdens of na het barbecueën. De bakjes zijn gegarandeerd veilig om te gebruiken rond het vuur om vet mee op te vangen. Dit scheelt weer met schoonmaken voor naderhand.