Zwembad onderhoud

Zwembad onderhoud

Als je een eigen zwembad in de tuin hebt, wil je deze natuurlijk zo lang mogelijk schoon en vuilvrij houden. Met de producten van Toptuincentrum wordt dit klusje een eitje en geniet jij elke dag opnieuw van een schoon zwembad! 

1 - 24 van 73 producten

Onderhoud aan je zwembad 

Een zwembad in de tuin is natuurlijk heerlijk, maar om gebruik te kunnen maken van dit zwembad is er onderhoud nodig. Met de juiste artikelen zorg je ervoor dat jouw zwembad schoon en klaar voor gebruik is voordat de warme dagen aanbreken. In ons assortiment zwembad onderhoud vind je producten van de volgende merken:

De juiste producten voor ieder zwembad

Ieder zwembad heeft op zijn tijd onderhoud nodig. Zo zul je het water schoon moeten houden. Dit doe je onder andere met een filterpomp en grote hoeveelheden chloor of chloortabletten, maar het water van een zwembad kan ook gereinigd worden met andere producten. Zo kun je met een schepnet de grootste vervuilingen verwijderen. Voorbeelden hiervan zijn gevallen bladeren. Om het water van jouw zwembad schoon te krijgen zijn er ook verschillende verzorgingsmiddelen te koop. Met deze verzorgingsmiddelen kun je onder andere organische verontreiniging verwijderen. Zorg ervoor dat jouw zwembadwater kristalhelder is met de verschillende producten uit ons assortiment.

Chloortabletten: voor helder zwemwater in jouw zwembad

Niet alleen is helder zwemwater te bereiken met verschillende schoonmaakmiddelen en een goede filter, ook zul je het zwembad eens in de zoveel tijd een grondige schoonmaakbeurt moeten geven. Wij hebben het hier over de bodem en de wanden. Deze kun je met de borstels uit ons assortiment op een gemakkelijke manier schrobben. Heb je de wanden en bodem schoongemaakt en is het water weer helder? Dan is het ook nog eens belangrijk om het water regelmatig te testen.Maak gebruik van chloortabletten in het zwembad. Deze zorgen ervoor dat je water schoon blijft en houdt stofjes en andere viezigheid uit je zwembad. Chloortabletten voor in je zwembad bestel je ook op Toptuincentrum.nl. 

Advies over zwembad onderhoud

Heb je vragen over het onderhouden van een zwembad of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op of bezoek ons tuincentrum in Den Bosch. Onze medewerkers staan voor je klaar!