IJspegelverlichting

IJspegelverlichting 

Met ijspegelverlichting jij ervoor dat jouw huis straalt! IJspegelverlichting geeft sfeer aan de dakgoot, dakrand of gevel. Met dit lichtgordijn tover je jouw huis of tuin binnen een handomdraai in de kerstsferen. Deze ijspegels hebben een lengte tot 1 meter. 

KERSTBOOMVERLICHTING KERSTFIGUREN DRAADVERLICHTING CASCADEVERLICHTING

1 - 17 van 17 producten

IJspegelverlichting kopen

IJspegelverlichting is de perfecte sfeerverlichting om van je huis een echte eyecatcher te maken. IJspegelverlichting is bijna niet meer weg te denken tegenwoordig. Zonder deze verlichting heb je geen écht kersthuis natuurlijk. De ijspegelverlichting kennen we bijvoorbeeld van de Winter Efteling of kerstfilms als Home Alone. Dit type kerstversiering maakt van jouw woning een echte eyecatcher. Zeker omdat er weinig sneeuw valt de laatste jaren kun je hiermee toch het wintergevoel thuis verhogen. 

IJspegelverlichting voor buiten

Het ontwerp van deze kerstverlichting is gebaseerd op vastgevroren ijspegels aan de dakgoten. Door de witte ledlampjes geeft het juist een warm gevoel! Door de energiezuinige LED verlichting ben je ook nog iets voordeliger uit aangezien ze veel langer meegaan als de normale kerstverlichting. In sommige gevallen bevat de ijspegelverlichting een knipperende of vallende animatie. Daarmee ontstaat de indruk dat het sneeuwt of dat er ijspegels van het dak vallen. 

LED-gordijnen voor een groter oppervlakte

Onze ijspegelverlichting is leverbaar in 6, 12 of 20 meter. Geschikt voor balkon, schuur of zelfs hele gevel. De ijspegels van dit type verlichting hebben een maximum lengte van 100 centimeter. Wanneer je deze verlichting aan het plafond of de dakgoot hangt, ontstaat dat kenmerkende Amerikaanse kerstgevoel. Ben jij op naar een groter oppervlak? Overweeg dan onze LED-gordijnen. Die zijn vergelijkbaar met de ijspegelverlichting, maar de ijspegels hebben een lengte van 200 centimeter. 

Bezoek de kerstshow in Den Bosch

Wil je deze IJspegelverlichting liever in het echt zien? Kom dan naar onze kerst showroom in GroenRijk Den Bosch! Hier vind je naast IJspegelverlichting alles wat je nodig hebt voor je kerstversiering in huis. Zoals alle soorten kerstballen, verlichting en decoratie voor je boom!