Verzendcondities

Leveringsdienst pakketbezorging Toptuincentrum

Bij Toptuincentrum vinden wij betrouwbaarheid, een goede prijs en gemak belangrijk en daarom maken bij voor de meeste leveringen gebruik van de diensten van DHL. Sommige artikelen, zoals onder andere tuinmeubelen, kunnen door het gewicht en formaat niet geleverd worden door DHL. De artikelen die niet door DHL geleverd kunnen worden, zullen door onze eigen bezorgers bij jou thuis worden geleverd. Bij artikelen die op een pallet geleverd zullen worden, maken wij gebruik van de diensten van Transmission.

Leveringskosten

Bij Toptuincentrum kun je diverse producten bestellen. Voor het leveren van deze producten hanteren wij 6 verschillende leveringsmethoden waarbij de leveringskosten afhankelijk zijn van de methoden.

 1. Afhalen in de winkel
  Bij Toptuincentrum is mogelijk om je product af te halen in onze fysieke winkel, namelijk GroenRijk Den Bosch. Hier zitten verder geen kosten aan verbonden.
 2. Brievenbuspost
  Brievenbuspost wordt binnen Nederland altijd gratis verzonden
  Brievenbuspost wordt binnen verzonden voor maar €3,95
 3. Pakketpost door DHL
  Pakketpost door DHL wordt verzonden wanneer de artikelen kleiner zijn dan 80 x 50 x 35 cm en lichter dan 20 kg zijn. Toptuincentrum biedt gratis pakketpost van DHL aan zodra de order boven de €50,- is. Mocht de order onder de €50,- zijn en tussen de 10 en 20 kg zitten, betaal je In Nederland €8,75. Wanneer je artikel lichter is dan 10 kg betaal je €5,75.
 4. Levering op pallet door bezorgdienst
  Artikelen die groter zijn dan 80 x 50 x 35 cm en zwaarder zijn dan 20 kg worden in Nederland geleverd op een pallet door de bezorgdienst. Je betaalt hiervoor €50,-. Orders boven de €800,- worden gratis geleverd. Overige landen zijn uitgesloten van levering.
 5. Levering actie artikelen (bijv. barbecues tijdens actieperioden) op pallet door bezorgdienst
  Artikelen die groter zijn dan 80 x 50 x 35 cm en zwaarder zijn dan 20 kg worden in Nederland geleverd op een pallet door de bezorgdienst. Je betaalt hiervoor €55,-. Overige landen zijn uitgesloten van levering.
  Een actie-artikel is een artikel waarbij de actie-button is toegevoegd aan het product. Dit geldt niet voor de buttons sale en aanbieding.
 6. Levering eigen bezorgdienst
  Tuinmeubelen, bestrating, grote planten en tuinhout zijn artikelen die niet door DHL of een bezorgdienst geleverd kunnen worden. Deze producten worden geleverd door de eigen bezorgdienst van Toptuincentrum. De leveringskosten van deze artikelen hangen samen met het afleveradres en het orderbedrag. Wil je weten wat de kosten voor je bestelling zijn? Plaats de artikelen in de winkelwagen en vul je gegevens in. Het systeem zal de verzendkosten berekenen. Je kunt ook gebruik maken van de postcode check of neem een kijkje in de onderstaande tabel.

   

   3. Pakketpost door DHL