Verzendcondities

Leveringsdienst pakketbezorging Toptuincentrum

Bij Toptuincentrum vinden wij betrouwbaarheid, een goede prijs en gemak belangrijk en daarom maken bij voor de meeste leveringen gebruik van de diensten van DHL. Sommige artikelen, zoals onder andere tuinmeubelen, kunnen door het gewicht en formaat niet geleverd worden door DHL. De artikelen die niet door DHL geleverd kunnen worden, zullen door 073Koeriers bij jou thuis worden geleverd. 

Leveringskosten

Bij Toptuincentrum kun je diverse producten bestellen. Voor het leveren van deze producten hanteren wij 6 verschillende leveringsmethoden waarbij de leveringskosten afhankelijk zijn van de methoden.

 1. Afhalen in de winkel
  Bij Toptuincentrum is mogelijk om je product af te halen in onze fysieke winkel, namelijk GroenRijk Den Bosch. Hier zitten geen kosten aan verbonden.
 2. Brievenbuspost
  Brievenbuspost wordt binnen Nederland altijd gratis verzonden
  Brievenbuspost wordt binnen verzonden voor maar €3,95
 3. Pakketpost door DHL
  Pakketpost door DHL wordt verzonden wanneer de artikelen kleiner zijn dan 80 x 50 x 35 cm en lichter dan 20 kg zijn. Toptuincentrum biedt gratis pakketpost van DHL aan zodra de order boven de €30,- is. Mocht de order onder de €30,- zijn, betaal je in Nederland €5,75.
 4. Levering 073Koeriers
  Tuinmeubelen, Kamado barbecues, bestrating, grote planten en tuinhout zijn artikelen die niet door DHL of een bezorgdienst geleverd kunnen worden. Deze producten worden geleverd door de 073Koeriers. De leveringskosten van deze artikelen hangen samen met het afleveradres en het orderbedrag. Een bestelling in Nederland boven de €400,- wordt gratis geleverd. In België geldt dit voor een bestelling boven de €500,-.