Tuinkussens

Tuinkussens

Tuinkussens zitten niet alleen lekker, maar ze maken ook jouw tuin een stuk leuker. Wil je een tuinkussen kopen? Dan kun je kiezen uit verschillende kleuren, maten en prints. Ook heb je tuinkussens voor verschillende tuinmeubelen. Wat dacht je van een tuinstoelkussen of een tuinbankkussen? Elke tuinmeubel heeft weer andere vormen en  maten. Kies je voor Toptuincentrum, dan hebben wij voor elke tuin en voor elke stoel een mooi tuinkussen.

TUIN ZITKUSSENS TUIN SIERKUSSENS TUINBANK KUSSENS TUINKUSSENS HOGE RUG

1 - 24 van 145 producten

Welke soorten tuinkussens kun je kopen?

Met een goed passend tuinkussen zit je tuinmeubel een stuk lekkerder. Hierdoor geniet je nog langer en meer van je tuinmeubels. Er zijn natuurlijk veel verschillende tuinmeubels. Zo heb je tuinstoelen, tuinbanken, maar ook loungestoelen. Bij elk type tuinmeubel hoort weer een ander tuinkussen. Je wilt natuurlijk wel lekker en comfortabel zitten én dat het tuinkussen precies past! Daarom hebben we in ons assortiment onder andere tuinstoelkussens en tuinbankkussens. Wil je een tuinkussen kopen? Kijk dan eens bij onze verschillende varianten.

TUINZITKUSSENS TUINSIERKUSSENS TUINBANKKUSSENS TUINKUSSENS HOGE RUG PALLETKUSSENS 

Maak het jezelf gemakkelijk en kies waterafstotende tuinkussens 

Nederland is een land waar het weer van het ene op het andere moment kan omslaan. Om dan niet als een dolle naar buiten te moeten rennen om de tuinkussens binnen te leggen, is het slim om te kiezen voor waterafstotende tuinkussens. Deze tuinkussens zijn gemaakt van 100% polyester dat is voorzien van een waterafstotende laag. Hierdoor zijn de kussen goed bestand tegen water, vuil en zon. De waterafstotende laag zorgt ervoor dat druppels niet in de stof trekken maar er gewoon op blijven liggen. Wij hebben een aantal mooie tuinkussens in ons assortiment. Neem dus snel een kijkje!

Tuinkussens schoonmaken? Dat is zo gedaan!

Ben je een morskont? Of heb je vaak mensen over de vloer die veel morsen? Dan hoef je je in ieder geval niet druk te maken over je tuinkussens. Doordat de tuinkussens los te maken zijn van de tuinstoelen, banken en loungestoelen kun je ze simpelweg in de wasmachine stoppen. Een ander voordeel hiervan? Je kunt blijven mixen en matchen met verschillende kleuren, prints en vormen van tuinkussens. Zo maak je van je tuin elke keer weer een ander pareltje.

Tuinkussens kopen doe je bij Toptuincentrum

Bij Toptuincentrum vind je verschillende soorten tuinkussens voor in de tuin. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Kijk snel in ons assortiment en vind jouw ideale tuinkussen. Wil je de tuinkussens in het echt komen bekijken? Kom dan langs in tuincentrum GroenRijk Den Bosch. Ben je nog op zoek naar andere tuinmeubel accessoires, zoals opbergboxen of onderhoudsproducten? Ook dan zit je bij ons op de juiste plek! Bestel snel.