Tuinkussens

Tuinkussens

Tuinkussens zitten niet alleen lekker, maar ze maken ook jouw tuin nog eens een stuk leuker. Tuinkussen zijn er in verschillende kleuren, maten en printjes. Voor elke tuin en voor elke stoel heeft Toptuincentrum een mooi tuinkussen. 

TUIN ZITKUSSENS TUIN SIERKUSSENS TUINBANK KUSSENS TUINKUSSENS HOGE RUG

Toon filters Verberg filters
  • Meer
€   - 
Wis selectie
1 - 24 van 129 producten

Tuinkussens kopen

Met een goed passend tuinkussen zit je tuinmeubel een stuk lekkerder. Hierdoor geniet je nog langer en meer van het lekkere weer en je tuinmeubels. Door bijpassende motieven te kiezen creëer je meer sfeer in je tuin. Bij Toptuincentrum kun je terecht voor: TUINZITKUSSENS TUINSIERKUSSENS TUINBANKKUSSENS TUINKUSSENS HOGE RUG

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste tuinkussens? Wij helpen u graag! 

DUURZAAM

Toptuincentrum houdt zich op elk aspect bezig met verduurzamen. Zo gebruiken we in het logistieke proces hergebruikte dozen en vermalen dozen als dempingsmateriaal. Gebruikte dozen worden alleen hergebruikt wanneer deze aan onze logistieke standaarden voldoen. Door het gebruik van hergebruikt karton gebruiken we weinig tot geen plastic bij het inpakken van jouw order. Toptuincentrum hecht veel waarde aan duurzaamheid daarom scheiden/recyclen we al het plastic dat binnenkomt, daarom willen we jou als eindgebruiker ook vragen om jouw steentje bij te vragen. Wanneer je dus je pakket ontvangt van Toptuincentrum zorg dat je de verpakkingsmaterialen scheidt.

SHOWROOM

Het kan zo zijn dat je toch liever even dit product in het echt wil zien. Dat kan altijd, je bent van harte welkom in onze showroom in Den Bosch. We zijn te vinden in GroenRijk Den Bosch op de Graafseweg 244, 246A. Het Toptuincentrum assortiment staat in de showroom met waaronder: barbecue accessoires, barbecue hoezen en barbecue reiniging en onderhoudsproducten. Tevens kan je bij Toptuincentrum terecht voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buitenplanten en veel meer.

Heb je gewoon zin in een kopje koffie met wat lekkers, we hebben een uitgebreide lunchkaart met voor ieder wat wils! Nog vragen? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken op 073 220 0051 of info@toptuincentrum.nl